Airbnb kamers en woningen in de buurt Parkrijk

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Parkrijk.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Villa vlakbij Amsterdam te huur, 3 min van Station

  Deze Airbnb villa in Parkrijk in Assendelft-Noord is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 8 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Anoek die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb villa is 258,00 euro.

  Zaanstad » Assendelft-Noord » Parkrijk » 1567KE

  Maandag 9 oktober 2017

  In het groen vlakbij Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Parkrijk in Assendelft-Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hannie die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 92,00 euro.

  Zaanstad » Assendelft-Noord » Parkrijk » 1566NZ
  Kompleet voorhuis van een boerderij

  Deze Airbnb woning in Parkrijk in Assendelft-Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Willem die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Zaanstad » Assendelft-Noord » Parkrijk » 1566NZ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Parkrijk

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?