Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Pelders- en Hoornseveld

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Pelders- en Hoornseveld.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Private quiet large room close to Amsterdam!

  Deze Airbnb kamer in Hoornseveld in Pelders- en Hoornseveld is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Elsieth & Elysa die sinds 1 juni 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Zaanstad » Pelders- en Hoornseveld » Hoornseveld » 1503LA
  Zaandam

  Deze Airbnb kamer in Peldersveld in Pelders- en Hoornseveld is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ilhan die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 77,00 euro.

  Zaanstad » Pelders- en Hoornseveld » Peldersveld » 1503VR
  Comfy bungalow with swimming pool near Amsterdam

  Deze Airbnb bungalow in Peldersveld in Pelders- en Hoornseveld is geschikt voor maximaal 12 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 6 slaapkamers met 12 bedden en heeft 2,5 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Lola die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 309,00 euro.

  Zaanstad » Pelders- en Hoornseveld » Peldersveld » 1503BJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Pelders- en Hoornseveld

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?