Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Zeist

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Zeist.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Family house near Utrecht

  Deze Airbnb woning in Den Dolder-Zuid in Huis Ter Heide, Bosch en Duin is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 10 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wilbert die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Zeist » Huis Ter Heide, Bosch en Duin » Den Dolder-Zuid » 3734CT

  Dinsdag 10 oktober 2017

  THE POOL HOUSE

  Deze Airbnb hut in Den Dolder-Noord in Huis Ter Heide, Bosch en Duin is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Diderik die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 72,00 euro.

  Zeist » Huis Ter Heide, Bosch en Duin » Den Dolder-Noord » 3734BS
  Gezellig familiehuis aan het bos

  Deze Airbnb woning in Lyceumkwartier in Centrum Zeist is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Lia die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 124,00 euro.

  Zeist » Centrum Zeist » Lyceumkwartier » 3707HD
  2 x een 2p Kamer in Zeist-Centrum

  Deze Airbnb kamer in Centrumschil-Zuid in Centrum Zeist is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marjan die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 113,00 euro.

  Zeist » Centrum Zeist » Centrumschil-Zuid » 3701CD
  Nice house in residential area.

  Dit Airbnb appartement in Centrumschil-Zuid in Centrum Zeist is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Louise die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 56,00 euro.

  Zeist » Centrum Zeist » Centrumschil-Zuid » 3701CP
  Grote zolderkamer in hoekhuis

  Deze Airbnb woning in Staatsliedenkwartier in Zeist-Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joke die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 47,00 euro.

  Zeist » Zeist-Noord » Staatsliedenkwartier » 3705HG
  Ruime gezellige woning dichtbij Utrecht

  Dit herenhuis in Dijnselburg in Zeist-Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tine die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 77,00 euro.

  Zeist » Zeist-Noord » Dijnselburg » 3705VA
  1 of 2 kamers in hoekwoning

  Deze Airbnb woning in Patijnpark in Zeist-Noord is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joke die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 52,00 euro.

  Zeist » Zeist-Noord » Patijnpark » 3705JE
  Single bedroom w/ a private balcony

  Deze Airbnb kamer in Staatsliedenkwartier in Zeist-Noord is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Yasmin die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 41,00 euro.

  Zeist » Zeist-Noord » Staatsliedenkwartier » 3705HN
  Large familyhouse nearby Utrecht

  Deze Airbnb woning in Centrumschil-Noord in Centrum Zeist is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Pieter die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Zeist » Centrum Zeist » Centrumschil-Noord » 3702TE
  Tot rust komen in Zeist

  Deze Airbnb woning in Patijnpark in Zeist-Noord is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Meta & Willem die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 128,00 euro.

  Zeist » Zeist-Noord » Patijnpark » 3705SJ
  Spacious family house in Zeist

  Deze Airbnb woning in Utrechtseweg in Zeist-Noord is geschikt voor maximaal 9 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 9 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans die sinds 1 januari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 206,00 euro.

  Zeist » Zeist-Noord » Utrechtseweg » 3704HE
  Gehele woning in Zeist

  Deze Airbnb woning in Crosesteijn in Zeist-West is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Claudia die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 60,00 euro.

  Zeist » Zeist-West » Crosesteijn » 3704NH
  36m2 apartment with great view

  Dit Airbnb appartement in Vollenhove in Zeist-Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Paul die sinds 1 oktober 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 41,00 euro.

  Zeist » Zeist-Noord » Vollenhove » 3706AA
  Zakelijk mooi & geklimatiseerd appartement

  Dit Airbnb appartement in Vollenhove in Zeist-Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ton die sinds 1 maart 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Zeist » Zeist-Noord » Vollenhove » 3706AE
  Cosy apartment 15 min. from Utrecht

  Dit Airbnb appartement in Mooi Zeist in Zeist-Noord is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stijn die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 47,00 euro.

  Zeist » Zeist-Noord » Mooi Zeist » 3706TE
  Nice clean and quiet appartment

  Dit Airbnb appartement in Sterrenberg in Huis Ter Heide, Bosch en Duin is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Btissam die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Zeist » Huis Ter Heide, Bosch en Duin » Sterrenberg » 3712XB
  Family House near Utrecht and Amsterdam

  Deze Airbnb woning in Centrumschil-Zuid in Centrum Zeist is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 6 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Christiaan die sinds 1 januari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 144,00 euro.

  Zeist » Centrum Zeist » Centrumschil-Zuid » 3701AM
  Zomerse zolder in groene omgeving

  Deze Airbnb kamer in Huis ter Heide-Zuid in Huis Ter Heide, Bosch en Duin is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Margit die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Zeist » Huis Ter Heide, Bosch en Duin » Huis ter Heide-Zuid » 3712DD
  Family house in Zeist, 10 mins from Utrecht

  Deze Airbnb woning in Centrumschil-Zuid in Centrum Zeist is geschikt voor maximaal 9 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 6 slaapkamers met 9 bedden en heeft 3 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Mies die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 155,00 euro.

  Zeist » Centrum Zeist » Centrumschil-Zuid » 3701EN

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zeist

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?