Airbnb kamers en woningen in de wijk Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Castle Double/Twin Room

  Deze Airbnb kamer in Hoge Dennen in Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kasteel Kerckbosch die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 91,00 euro.

  Zeist » Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving » Hoge Dennen » 3708VC

  Maandag 9 oktober 2017

  Studio in het groen

  Deze Airbnb hut in Hoge Dennen in Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marieke die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 50,00 euro.

  Zeist » Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving » Hoge Dennen » 3708GP

  Zaterdag 7 oktober 2017

  Quiet Romantic House near Forest

  Deze Airbnb woning in Hoge Dennen in Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bas die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 61,00 euro.

  Zeist » Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving » Hoge Dennen » 3708SC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?