Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Meerzicht

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Meerzicht.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Central quiet comfortable 5 bedroom house + garden

  Deze Airbnb woning in Meerzicht-West in Meerzicht is geschikt voor maximaal 5 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 5 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Bram die sinds 1 augustus 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 67,00 euro.

  Zoetermeer » Meerzicht » Meerzicht-West » 2716LB
  Centrally placed; Spacious house with a big garden

  Deze Airbnb woning in Meerzicht-West in Meerzicht is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 4 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Koen die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 52,00 euro.

  Zoetermeer » Meerzicht » Meerzicht-West » 2716GH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Meerzicht

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?