Airbnb kamers en woningen in de gemeente Zutphen

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Zutphen.

  Maandag 9 oktober 2017

  Kaak's Plekkie

  Dit herenhuis in Warnsveldsewegkwartier-Noord in Waterkwartier is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Karen die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 98,00 euro.

  Zutphen > Waterkwartier > Warnsveldsewegkwartier-Noord > 7204AE
  Hut 16 Bed & Breakfast

  Deze Airbnb woning in Laarstraat en omgeving in Centrum - De Hoven is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Zutphen > Centrum - De Hoven > Laarstraat en omgeving > 7201BD
  Gezien op binnenste buiten? De IJsselstroom

  Deze Airbnb woning in De Hoven in Centrum - De Hoven is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Silvester die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 242,00 euro.

  Zutphen > Centrum - De Hoven > De Hoven > 7205CH
  Mooi appartement aan de IJssel

  Dit Airbnb appartement in De Hoven in Centrum - De Hoven is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jasmijn En Ferdi die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 47,00 euro.

  Zutphen > Centrum - De Hoven > De Hoven > 7205
  Aan de andere kant van de IJssel!

  Deze Airbnb kamer in De Hoven in Centrum - De Hoven is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marloes die sinds 1 mei 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 20,00 euro.

  Zutphen > Centrum - De Hoven > De Hoven > 7205
  B&B de IJsselstroom: cultuur, natuur, architectuur

  Deze Airbnb kamer in De Hoven in Centrum - De Hoven is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Silvester die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 128,00 euro.

  Zutphen > Centrum - De Hoven > De Hoven > 7205CJ
  Vakantiewoning 't Pelgryms Huys

  Dit herenhuis in Laarstraat en omgeving in Centrum - De Hoven is geschikt voor maximaal 6 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hélène die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 77,00 euro.

  Zutphen > Centrum - De Hoven > Laarstraat en omgeving > 7201BV
  Hut 16 Bed, Breakfast & Wellness

  Dit Airbnb appartement in Laarstraat en omgeving in Centrum - De Hoven is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels die sinds 1 december 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 196,00 euro.

  Zutphen > Centrum - De Hoven > Laarstraat en omgeving > 7201BC
  logement Het Achterhuis

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Nieuwstad en Coehoornsingel in Centrum - De Hoven is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ineke die sinds 1 februari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 62,00 euro.

  Zutphen > Centrum - De Hoven > Nieuwstad en Coehoornsingel > 7201LS
  Cosy, spacious, in historic centre

  Deze Airbnb kamer in Laarstraat en omgeving in Centrum - De Hoven is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Annelies die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Zutphen > Centrum - De Hoven > Laarstraat en omgeving > 7201LM
  Comfortabel appartement in rijksmonument

  Dit Airbnb appartement in Stadskern in Centrum - De Hoven is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mirjam die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 83,00 euro.

  Zutphen > Centrum - De Hoven > Stadskern > 7201JD
  Fijn appartement in Zutphen centrum

  Dit Airbnb appartement in Nieuwstad en Coehoornsingel in Centrum - De Hoven is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eliza die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 36,00 euro.

  Zutphen > Centrum - De Hoven > Nieuwstad en Coehoornsingel > 7201MP
  Cosy apartment in center of city

  Dit Airbnb appartement in Laarstraat en omgeving in Centrum - De Hoven is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mark die sinds 1 januari 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Zutphen > Centrum - De Hoven > Laarstraat en omgeving > 7201BT
  Cosy appartement, centrum Zutphen

  Dit Airbnb appartement in Stadskern in Centrum - De Hoven is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Suzanna die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 67,00 euro.

  Zutphen > Centrum - De Hoven > Stadskern > 7201EN
  Authentiek voorhuis loopafstand centrum en IJssel

  Deze Airbnb woning in De Hoven in Centrum - De Hoven is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jacqueline die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 72,00 euro.

  Zutphen > Centrum - De Hoven > De Hoven > 7205

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zutphen

  Instellen

  Meer nieuws in Zutphen

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement