Airbnb kamers en woningen in de gemeente Zwartewaterland

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Zwartewaterland.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Boat to rent

  Deze gedeelde kamer op een boot in De Nieuwesluis in Zwartsluis is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jevgeni die sinds 1 december 2010 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze gedeelde kamer is 33,00 euro.

  Zwartewaterland > Zwartsluis > De Nieuwesluis > 8064PC
  Logeren in een historische Tjalk in Zwartsluis

  Deze boot in Kern Zwartsluis in Zwartsluis is geschikt voor maximaal 12 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 12 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Maarten die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 185,00 euro.

  Zwartewaterland > Zwartsluis > Zwartsluis Kern > 8064DP
  Luxe Zweedse woning 'Het Blauwe Huis'

  Dit Airbnb appartement in Achter Het Singel in Zwartsluis is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cisca die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 48,00 euro.

  Zwartewaterland > Zwartsluis > Achter Het Singel > 8064HV

  Donderdag 5 oktober 2017

  Comfortabel gastenverblijf in Hasselt

  Deze Airbnb kamer in Nadorst II in Hasselt is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hermien die sinds 1 september 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 51,00 euro.

  Zwartewaterland > Hasselt > Ter Wee's Hoek > 8061LS
  Luxe Bungalow, vakantie in buurt Giethoorn Wieden

  Deze Airbnb bungalow in Nadorst II in Hasselt is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 10 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Freek die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb bungalow is 41,00 euro.

  Zwartewaterland > Hasselt > Ter Wee's Hoek > 8061MJ
  Bed & Breakfast onder de Linden

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Ter Wee's Hoek-Noordoost in Ter Wee's Hoek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joke die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 71,00 euro.

  Zwartewaterland > Landelijk gebied Hasselt > Streukel-Holten-Genne > 8061PP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwartewaterland

  Instellen

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement