Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Zwartsluis

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Zwartsluis.

  Dinsdag 10 oktober 2017

  Boat to rent

  Deze gedeelde kamer op een boot in De Nieuwesluis in Zwartsluis is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jevgeni die sinds 1 december 2010 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze gedeelde kamer is 33,00 euro.

  Zwartewaterland » Zwartsluis » De Nieuwesluis » 8064PC
  Logeren in een historische Tjalk in Zwartsluis

  Deze boot in Kern Zwartsluis in Zwartsluis is geschikt voor maximaal 12 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 12 bedden en heeft 2 badkamers. Bij aankomst word je welkom geheten door Maarten die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze boot is 185,00 euro.

  Zwartewaterland » Zwartsluis » Zwartsluis Kern » 8064DP
  Luxe Zweedse woning 'Het Blauwe Huis'

  Dit Airbnb appartement in Achter Het Singel in Zwartsluis is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Cisca die sinds 1 augustus 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 48,00 euro.

  Zwartewaterland » Zwartsluis » Achter Het Singel » 8064HV

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwartsluis

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?