Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de gemeente Zwolle

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de gemeente Zwolle.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Gezellig appartement, beste locatie

  Dit Airbnb appartement in Oud-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carolien die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 57,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8011JA

  Donderdag 5 oktober 2017

  Kamer 1 in Bij de Sassenpoort

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlie die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid » 8011NP
  Familiekamer in Bij de Sassenpoort

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlie die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 97,00 euro.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid » 8011NG
  Bed en breakfast de bewogen beweger

  Deze gedeelde kamer in bed & breakfast in Schoonhorst in Stadshagen is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Annet die sinds 1 juli 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Zwolle » Stadshagen » Schoonhorst » 8043EA
  Entire house in city center Zwolle

  Dit herenhuis in Wipstrik-Zuid in Wipstrik is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anka die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 129,00 euro.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Zuid » 8023VC
  6- persons cityloft + bathroom + free parking

  Deze Airbnb kamer in Kamperpoort in Kamperpoort-Veerallee is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Clara die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 154,00 euro.

  Zwolle » Kamperpoort-Veerallee » Kamperpoort » 8011AV
  B&B Spacious Room in City Center Zwolle

  Deze Airbnb kamer in Wipstrik-Zuid in Wipstrik is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anka die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Zwolle » Wipstrik » Wipstrik-Zuid » 8023VW
  Rustige plek in een levendige stad

  Deze Airbnb kamer in Ittersumerlanden in Ittersum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dirk die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 21,00 euro.

  Zwolle » Ittersum » Ittersumerlanden » 8014WG
  Short stay Bij de Sassenpoort

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlie die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid » 8011NJ
  Kamer 3 in Bij de Sassenpoort

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlie die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Zwolle » Binnenstad » Binnenstad-Zuid » 8011PL
  Near the Heart of the City Zwolle 2

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Oud-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Godelieve die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012VB
  Prachtige kamer met balkon en gedeelde keuken

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Kamperpoort in Kamperpoort-Veerallee is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Bed And Breakfast Stay A While die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 69,00 euro.

  Zwolle » Kamperpoort-Veerallee » Kamperpoort » 8011AD
  Hip appartement, great location!

  Dit Airbnb appartement in Oud-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Janine die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 72,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012CB
  Cozy apartment near to everything

  Dit Airbnb appartement in Schellerlanden in Schelle is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Debbie die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 37,00 euro.

  Zwolle » Schelle » Schellerlanden » 8017MK
  Zwolle is een wereldstad

  Deze Airbnb kamer in Ittersumerlanden in Ittersum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dirk die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 23,00 euro.

  Zwolle » Ittersum » Ittersumerlanden » 8014WB
  Ruime kamer met eigen badkamer aan rand van Zwolle

  Deze Airbnb kamer in Ittersumerbroek in Ittersum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Moira die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Zwolle » Ittersum » Ittersumerbroek » 8015AB
  Zwolle Zuid, cozy room

  Deze Airbnb kamer in Oldenelerlanden-Oost in Schelle is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Nils die sinds 1 april 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Zwolle » Schelle » Oldenelerlanden-Oost » 8016EB
  Zwolle-Zuid

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Gerenbroek in Ittersum is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Annet die sinds 1 juni 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 30,00 euro.

  Zwolle » Ittersum » Gerenbroek » 8014MD
  Central with parking & roof terrace

  Deze Airbnb kamer in Hanzeland in Assendorp is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wouter die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 51,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Hanzeland » 8017KC
  Clean room in a cozy apartment

  Deze Airbnb kamer in Oldenelerlanden-Oost in Schelle is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Debbie die sinds 1 november 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 23,00 euro.

  Zwolle » Schelle » Oldenelerlanden-Oost » 8016GB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?