Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Assendorp

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Assendorp.

  Donderdag 12 oktober 2017

  Gezellig appartement, beste locatie

  Dit Airbnb appartement in Oud-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Carolien die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 57,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8011JA

  Donderdag 5 oktober 2017

  Near the Heart of the City Zwolle 2

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Oud-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Godelieve die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012VB
  Hip appartement, great location!

  Dit Airbnb appartement in Oud-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 7 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Janine die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 72,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012CB
  Central with parking & roof terrace

  Deze Airbnb kamer in Hanzeland in Assendorp is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wouter die sinds 1 augustus 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 51,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Hanzeland » 8017KC
  Comfortabele en gezellige eensgezinswoning

  Deze Airbnb woning in Pierik in Assendorp is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 12 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hester die sinds 1 december 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 60,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Pierik » 8013XX
  Sfeervol ruim jaren '30 huis centrum Zwolle | 5P

  Deze Airbnb woning in Nieuw-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 6 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 4 slaapkamers met 5 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Clarinda die sinds 1 augustus 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 87,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012XE
  Ruime kamer 10 min afstand centrum

  Deze Airbnb kamer in Oud-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mariska die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012AH
  Cosy family home, central location

  Deze Airbnb woning in Stationsbuurt in Assendorp is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Mijke die sinds 1 juni 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Stationsbuurt » 8011CZ
  Modern hoekhuis bouwjaar 1894

  Dit herenhuis in Oud-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 4 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Tim die sinds 1 februari 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 62,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012TK
  Hip appartement Top locatie!

  Dit Airbnb appartement in Oud-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 8 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Janine die sinds 1 mei 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012DE
  Hartje Zwolle

  Deze Airbnb woning in Oud-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Arno die sinds 1 september 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 77,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012BA
  Leuke jaren '30 woning in het gezellige Zwolle!

  Deze Airbnb woning in Nieuw-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Baukje & Harm-Jan die sinds 1 november 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 52,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012EB
  Huis in Zwolle dichtbij stad, bos, recreatie

  Deze Airbnb woning in Oud-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Narayan die sinds 1 februari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 52,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012DT
  Group Accommodation close to the central station

  Deze Airbnb kamer in Oud-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 8 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 8 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Godelieve die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012VB
  Verdieping op 5min. van het centrum

  Deze Airbnb kamer in Oud-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Pim En Josje die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012TL
  THE APARTMENT

  Dit Airbnb appartement in Oud-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Arnout die sinds 1 oktober 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 66,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8011JP
  Bed and Breakfast In het Assendorpje, Zwolle

  Deze Airbnb hut in Wezenlanden in Assendorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Audrey die sinds 1 mei 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb hut is 72,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Wezenlanden » 8012EN
  Near the Heart of the City Zwolle 1

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Oud-Assendorp in Assendorp is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Godelieve die sinds 1 oktober 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Zwolle » Assendorp » Oud-Assendorp » 8012VV

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Assendorp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?