Airbnb kamers en woningen in de buurt Binnenstad-Zuid

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de buurt Binnenstad-Zuid.

Zwolle heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Donderdag 5 oktober 2017

  Familiekamer in Bij de Sassenpoort

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlie die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 97,00 euro.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid > 8011NG
  Kamer 1 in Bij de Sassenpoort

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlie die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 72,00 euro.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid > 8011NP
  Short stay Bij de Sassenpoort

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlie die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 62,00 euro.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid > 8011NJ
  Kamer 3 in Bij de Sassenpoort

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlie die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 67,00 euro.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid > 8011PL
  Modern Loft hartje Zwolle

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 21 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Luke die sinds 1 november 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 46,00 euro.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid > 8011PE
  Appartement Binnenstad Zwolle

  Dit Airbnb appartement in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Gerard die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 77,00 euro.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid > 8011NS
  Villa van Voorst tot Voorst

  Deze Airbnb flat in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Jonathan die sinds 1 juni 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb flat is 103,00 euro.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid > 8011MT
  Prachtig appartement in de binnenstad van zwolle

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 24 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marlie die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 48,00 euro.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid > 8011PP
  Pareltje aan de sassenstraat

  Dit herenhuis in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Kyra die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 91,00 euro.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid > 8011NH
  Het Zwolse Huisje

  Deze Airbnb woning in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Dorothée die sinds 1 juli 2012 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 82,00 euro.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid > 8011NB
  Kamer met balkon in hartje Zwolle

  Deze Airbnb kamer in Binnenstad-Zuid in Binnenstad is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Daan die sinds 1 december 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Zwolle > Binnenstad > Binnenstad-Zuid > 8011TD

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Binnenstad-Zuid

  Instellen

  Meer nieuws in Binnenstad-Zuid

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement