Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Diezerpoort

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Diezerpoort.

  Donderdag 5 oktober 2017

  Privé-kamer in Zwolle

  Deze Airbnb kamer in Schildersbuurt in Diezerpoort is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Stefanie die sinds 1 juli 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 31,00 euro.

  Zwolle » Diezerpoort » Schildersbuurt » 8021WR
  Goed bereikbaar appartement

  Dit Airbnb appartement in Meppelerstraatweg-Zuid in Diezerpoort is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Joyce die sinds 1 juli 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 25,00 euro.

  Zwolle » Diezerpoort » Meppelerstraatweg-Zuid » 8022AM
  Fijne slaapgelegenheid bij centrum

  Deze Airbnb kamer in Bagijneweide in Diezerpoort is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Herman die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 52,00 euro.

  Zwolle » Diezerpoort » Bagijneweide » 8021AX
  Brand new studio in the city centre

  Dit Airbnb appartement in Bollebieste in Diezerpoort is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over studio met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hanzestaete die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 71,00 euro.

  Zwolle » Diezerpoort » Bollebieste » 8021DA
  Fijne slaapgelegenheid bij centrum2

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Dieze-Centrum in Diezerpoort is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 2 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Herman die sinds 1 maart 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Zwolle » Diezerpoort » Dieze-Centrum » 8021BL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Diezerpoort

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?