Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Holtenbroek

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Holtenbroek.

  Donderdag 5 oktober 2017

  Private room in our house

  Deze Airbnb kamer in Holtenbroek III in Holtenbroek is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Annemarie die sinds 1 april 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 29,00 euro.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek III » 8031KP
  B & B De rode kamer

  Deze Airbnb privé kamer in een bed & breakfast in Holtenbroek II in Holtenbroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Andreas & Merel die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031CH
  Leuke kamer nabij het centrum

  Deze Airbnb kamer in Holtenbroek IV in Holtenbroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Chantal die sinds 1 juni 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 46,00 euro.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek IV » 8031AP
  Private room in nice appartment in Zwolle!

  Deze Airbnb kamer in Holtenbroek IV in Holtenbroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Eline die sinds 1 januari 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 23,00 euro.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek IV » 8031DA
  B & B Opus 209

  Deze Airbnb kamer in Holtenbroek II in Holtenbroek is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Andreas & Merel die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031CJ
  Zwolle

  Dit herenhuis in Holtenbroek IV in Holtenbroek is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 14 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Hans die sinds 1 november 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 62,00 euro.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek IV » 8031ZA
  Ontspannen overnachten in Zwolle

  Deze Airbnb kamer in Holtenbroek III in Holtenbroek is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Ton die sinds 1 september 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 21,00 euro.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek III » 8031VW
  Doorzonwoning

  Deze Airbnb woning in Holtenbroek III in Holtenbroek is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1,5 badkamer. Bij aankomst word je welkom geheten door Cedric die sinds 1 juli 2017 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 25,00 euro.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek III » 8031KJ
  Cosy room nearby the centre

  Dit Airbnb appartement in Holtenbroek IV in Holtenbroek is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Iris die sinds 1 december 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 25,00 euro.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek IV » 8031MC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Holtenbroek

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?