Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Airbnb kamers en woningen in de wijk Kamperpoort-Veerallee

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Kamperpoort-Veerallee.

  Donderdag 5 oktober 2017

  6- persons cityloft + bathroom + free parking

  Deze Airbnb kamer in Kamperpoort in Kamperpoort-Veerallee is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 6 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Clara die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 154,00 euro.

  Zwolle » Kamperpoort-Veerallee » Kamperpoort » 8011AV
  Prachtige kamer met balkon en gedeelde keuken

  Deze Airbnb Bed & Breakfast in Kamperpoort in Kamperpoort-Veerallee is geschikt voor maximaal 2 gasten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Bed And Breakfast Stay A While die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb Bed & Breakfast is 69,00 euro.

  Zwolle » Kamperpoort-Veerallee » Kamperpoort » 8011AD
  Cosy home

  Deze Airbnb woning in Veerallee in Kamperpoort-Veerallee is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door David die sinds 1 februari 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 257,00 euro.

  Zwolle » Kamperpoort-Veerallee » Veerallee » 8019AD
  Goedkoop slapen in een mooie kamer! (Met bureau)

  Deze Airbnb kamer in Kamperpoort in Kamperpoort-Veerallee is geschikt voor maximaal 1 gast en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft toilet. Bij aankomst word je welkom geheten door Bed And Breakfast Stay A While die sinds 1 juli 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 37,00 euro.

  Zwolle » Kamperpoort-Veerallee » Kamperpoort » 8011AH
  4 persons cityappartement+free parking

  Dit Airbnb appartement in Kamperpoort in Kamperpoort-Veerallee is geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 2 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Clara die sinds 1 maart 2014 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 144,00 euro.

  Zwolle » Kamperpoort-Veerallee » Kamperpoort » 8011BN
  Sfeervol en gezellig appartement!

  Dit Airbnb appartement in Kamperpoort in Kamperpoort-Veerallee is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 5 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Marja die sinds 1 mei 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit Airbnb appartement is 52,00 euro.

  Zwolle » Kamperpoort-Veerallee » Kamperpoort » 8011BJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kamperpoort-Veerallee

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?