Airbnb kamers en woningen in de wijk Wipstrik

Benieuwd wie er in jouw omgeving allemaal een kamer via Airbnb verhuren? Vind hier alle Airbnb kamers en woningen in de wijk Wipstrik.

Zwolle heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Donderdag 5 oktober 2017

  Entire house in city center Zwolle

  Dit herenhuis in Wipstrik-Zuid in Wipstrik is geschikt voor maximaal 7 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anka die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van dit herenhuis is 129,00 euro.

  Zwolle > Wipstrik > Wipstrik-Zuid > 8023VC
  B&B Spacious Room in City Center Zwolle

  Deze Airbnb kamer in Wipstrik-Zuid in Wipstrik is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anka die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Zwolle > Wipstrik > Wipstrik-Zuid > 8023VW
  B&B Budget Room (Garden) City Center Zwolle

  Deze Airbnb kamer in Wipstrik-Zuid in Wipstrik is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anka die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 24,00 euro.

  Zwolle > Wipstrik > Wipstrik-Zuid > 8023WC
  Jaren dertig woning aan de rand van het centrum

  Deze Airbnb woning in Wipstrik-Noord in Wipstrik is geschikt voor maximaal 5 gasten en heeft een minimum verblijf van 3 nachten. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 3 slaapkamers met 3 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Wouter & Mandy die sinds 1 september 2013 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb woning is 98,00 euro.

  Zwolle > Wipstrik > Wipstrik-Noord > 8023BH
  Budget room near the city centre

  Deze Airbnb kamer in Wipstrik-Zuid in Wipstrik is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 4 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Niels die sinds 1 augustus 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 18,00 euro.

  Zwolle > Wipstrik > Wipstrik-Zuid > 8023TD
  Overnachten vlakbij het ziekenhuis (met boxspring)

  Deze Airbnb kamer in Wipstrik-Noord in Wipstrik is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 1 bed en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Chantal die sinds 1 april 2016 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 36,00 euro.

  Zwolle > Wipstrik > Wipstrik-Noord > 8023CG
  B&B Nice room in city center Zwolle

  Deze Airbnb kamer in Wipstrik-Zuid in Wipstrik is geschikt voor maximaal 3 gasten en heeft een minimum verblijf van 1 nacht. Deze Airbnb faciliteit beschikt over 1 slaapkamer met 2 bedden en heeft 1 bad. Bij aankomst word je welkom geheten door Anka die sinds 1 oktober 2015 lid is van Airbnb. De vanaf prijs van deze Airbnb kamer is 40,00 euro.

  Zwolle > Wipstrik > Wipstrik-Zuid > 8023VK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Wipstrik

  Instellen

  Meer nieuws in Wipstrik

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement