Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

NMTB advies&interim B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap NMTB advies&interim B.V. is gevestigd op Nieuw Baarnstraat 26 te Baarn en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 23 januari 2024

NMTB Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap NMTB Holding B.V. is gevestigd op Nieuw Baarnstraat 26 te Baarn en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 11 januari 2024

Goedkoopste Sociale Hygi?ne B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Goedkoopste Sociale Hygi?ne B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 27 te Baarn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bonke Optiek B.V.
Opgericht in Mei 2016

De besloten vennootschap Bonke Optiek B.V. is gevestigd op Brinkstraat 5 te Baarn en is actief in de branche Winkels in optische artikelen.

Stichting Platvorm Ondernemend Baarn Duurzaam
Opgericht in December 2020

De stichting Stichting Platvorm Ondernemend Baarn Duurzaam is gevestigd op Eemstraat 10A te Baarn en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Stichting Notenkraker Baarn
Opgericht in November 2023

De stichting Stichting Notenkraker Baarn is gevestigd op Stationsweg 43 te Baarn en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Nopo Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Nopo Beheer B.V. is gevestigd op Eemnesserweg 69G te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

La Fleur B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap La Fleur B.V. is gevestigd op Oranjestraat 10 te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

Paltrok Beheer Zaandam B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Paltrok Beheer Zaandam B.V. is gevestigd op Eemnesserweg 69G te Baarn en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Aksoy Schoonmaakbedrijf
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Aksoy Schoonmaakbedrijf is gevestigd op Brinkstraat 31 te Baarn en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Nova Uitvaarten
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Nova Uitvaarten is gevestigd op Brinkstraat 29A te Baarn en is actief in de branche Uitvaartverzorging.

Flow met Fleur
Opgericht in November 2023

De onderneming Flow met Fleur is gevestigd op Kapelstraat 1 te Baarn en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Pixsells.Studio
Opgericht in December 2023

De onderneming Pixsells.Studio is gevestigd op Kerkstraat 38 te Baarn en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

Alink's Allround Kluswerken
Opgericht in November 2023

De onderneming Alink's Allround Kluswerken is gevestigd op Nieuw Baarnstraat 4B te Baarn en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 13 december 2023

Avanulon B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Avanulon B.V. is gevestigd op Schoolstraat 55 te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent