Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Buitengebied Barneveld

Wil je weten welke bedrijven er in Buitengebied Barneveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Buitengebied Barneveld.

In Buitengebied Barneveld zoek ik een:

  Vrijdag 13 april 2018

  Schut Advies
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Schut Advies is gevestigd op Schoonhorsterweg 7 te Barneveld en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Barneveld » Barneveld » Buitengebied Barneveld » 3772TJ

  Zaterdag 19 augustus 2017

  VOF van Maanen Biovarkens
  Opgericht in augustus 2017

  De vennootschap onder firma VOF van Maanen Biovarkens is gevestigd op Nieuw Norschoterweg 4 te Barneveld en is actief in de branche Fokken en houden van varkens.

  Barneveld » Barneveld » Buitengebied Barneveld » 3771RM
  G van Maanen Timmerwerken
  Opgericht in augustus 2017

  De onderneming G van Maanen Timmerwerken is gevestigd op Nieuw Norschoterweg 4 te Barneveld en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  Barneveld » Barneveld » Buitengebied Barneveld » 3771RM
  R. Mooij Dienstverlening
  Opgericht in augustus 2017

  De onderneming R. Mooij Dienstverlening is gevestigd op Achterveldseweg 28 te Barneveld en is actief in de branche Grondverzet.

  Barneveld » Barneveld » Buitengebied Barneveld » 3772NB

  Dinsdag 11 juli 2017

  D. Overeem Agrarische Dienstverlening
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming D. Overeem Agrarische Dienstverlening is gevestigd op Scherpenzeelseweg 208 te Barneveld en is actief in de branche Vervaardiging van artikelen van hout, kurk, riet en vlechtwerk (geen meubels).

  Barneveld » Barneveld » Buitengebied Barneveld » 3772MG
  C.H.E. & D.A.J. Kuijt
  Opgericht in juni 2017

  De vennootschap onder firma C.H.E. & D.A.J. Kuijt is gevestigd op Stationsweg 2 te Barneveld en is actief in de branche Restaurants.

  Barneveld » Barneveld » Buitengebied Barneveld » 3771VH

  Dinsdag 23 mei 2017

  van Hoef service
  Opgericht in mei 2017

  De onderneming van Hoef service is gevestigd op Esweg 15 te Barneveld en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Barneveld » Barneveld » Buitengebied Barneveld » 3771PK

  Maandag 1 mei 2017

  Methorst Elektrotechniek
  Opgericht in april 2017

  De onderneming Methorst Elektrotechniek is gevestigd op Scherpenzeelseweg 72 te Barneveld en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  Barneveld » Barneveld » Buitengebied Barneveld » 3772MD
  Pol Trading B.V.
  Opgericht in april 2017

  De besloten vennootschap Pol Trading B.V. is gevestigd op Compagnieweg 10 te Barneveld en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

  Barneveld » Barneveld » Buitengebied Barneveld » 3771PP

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?