Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Rainbow Bumex B.V.

Opgericht in juni 2016

Bosmanskamp 63, 4191MT GELDERMALSEN

Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software

De besloten vennootschap Rainbow Bumex B.V. is gevestigd op Bosmanskamp 63 te GELDERMALSEN en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 66364523 en is gelegen in Verspreide huizen Zuidzijde in de gemeente Geldermalsen. Bij Rainbow Bumex B.V. is 1 persoon werkzaam.

Bekijk alle nieuwe bedrijven in Verspreide huizen Zuidzijde

Gegevens Rainbow Bumex B.V.

Kvk nummer
66364523
Branche
Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software
Soort inschrijving
Hoofdvestiging
Werkzame personen
1 werknemer
Adres
Bosmanskamp 63
4191MT GELDERMALSEN
Routebeschrijving

Meer meldingen op dit adres

Rainbow Bumex B.V.
Faillissement
Dinsdag 1 mei 2018
Bosmanskamp 63, 4191MT Geldermalsen

Op 1 mei 2018 is het faillissement uitgesproken van Rainbow Bumex B.V.. Het insolventienummer is F.05/18/177. Rainbow Bumex B.V. is gevestigd in Geldermalsen. Rainbow Bumex B.V. is actief in de branche Informatie en communicatie.

Rainbow Crossmedia B.V.
Nieuw bedrijf
Juni 2016
Bosmanskamp 63, 4191MT GELDERMALSEN

De besloten vennootschap Rainbow Crossmedia B.V. is gevestigd op Bosmanskamp 63 te GELDERMALSEN en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Rainbow Logistics IT B.V.
Nieuw bedrijf
Juni 2016
Bosmanskamp 63, 4191MT GELDERMALSEN

De besloten vennootschap Rainbow Logistics IT B.V. is gevestigd op Bosmanskamp 63 te GELDERMALSEN en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Houwers & Holtackers B.V.
Nieuw bedrijf
April 2013
Bosmanskamp 63, 4191MT Geldermalsen

De besloten vennootschap Houwers & Holtackers B.V. is gevestigd op Bosmanskamp 63 te Geldermalsen en is actief in de branche Natuurwetenschappelijk speur- en ontwikkelingswerk (niet biotechnologisch).

MT Repair
Nieuw bedrijf
April 2018
Bosmanskamp 73, 4191MT Geldermalsen

De onderneming MT Repair is gevestigd op Bosmanskamp 73 te Geldermalsen en is actief in de branche Handel in en reparatie van zwaardere bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Advado B.V.
Nieuw bedrijf
April 2013
Bosmanskamp 57, 4191MT Geldermalsen

De besloten vennootschap Advado B.V. is gevestigd op Bosmanskamp 57 te Geldermalsen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

Salarisverwerking Midden Nederland B.V.
Nieuw bedrijf
April 2013
Bosmanskamp 57, 4191MT Geldermalsen

De besloten vennootschap Salarisverwerking Midden Nederland B.V. is gevestigd op Bosmanskamp 57 te Geldermalsen en is actief in de branche Accountancy, belastingadvisering en administratie.

Handelsbedrijf Van Meeteren B.V.
Nieuw bedrijf
April 2013
Bosmanskamp 73-75, 4191MT Geldermalsen

De besloten vennootschap Handelsbedrijf Van Meeteren B.V. is gevestigd op Bosmanskamp 73-75 te Geldermalsen en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel.

Broekhuizen Design B.V.
Nieuw bedrijf
April 2013
Bosmanskamp 71, 4191MT Geldermalsen

De besloten vennootschap Broekhuizen Design B.V. is gevestigd op Bosmanskamp 71 te Geldermalsen en is actief in de branche Groothandel in bedrijfsmeubels.

Van Laere hout B.V.
Nieuw bedrijf
April 2013
Bosmanskamp 79, 4191MT Geldermalsen

De besloten vennootschap Van Laere hout B.V. is gevestigd op Bosmanskamp 79 te Geldermalsen en is actief in de branche Groothandel in huismeubilair, woningtextiel, vloerbedekking en verlichting.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Verspreide huizen Zuidzijde

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?