Bedrijven in Gildenwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Gildenwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Gildenwijk.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Tennisschool Billy Baseline
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Tennisschool Billy Baseline is gevestigd op Zakdragerstraat 17 te Gorinchem en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Donderdag 24 augustus 2023

Haarmode Moniek Stiphout
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Haarmode Moniek Stiphout is gevestigd op Gruttershof 31 te Gorinchem en is actief in de branche Haarverzorging.

Zazoa Commerce
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Zazoa Commerce is gevestigd op Vroedschapstraat 14c te Gorinchem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 23 augustus 2023

Kioprex
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Kioprex is gevestigd op Gerard van Lomstraat 111 te Gorinchem en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

R. Otte Dienstverlening
Opgericht in Juli 2023

De onderneming R. Otte Dienstverlening is gevestigd op Weverstraat 551 te Gorinchem en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Agha de Barber
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Agha de Barber is gevestigd op Twijnderstraat 5 te Gorinchem en is actief in de branche Haarverzorging.

Dinsdag 25 juli 2023

Karak Transport
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Karak Transport is gevestigd op Van Hogendorpweg 5 te Gorinchem en is actief in de branche Koeriers.

BaToo Holding B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap BaToo Holding B.V. is gevestigd op Weverstraat 42 te Gorinchem en is actief in de branche Financiële holdings.

RicoWork
Opgericht in Juli 2023

De onderneming RicoWork is gevestigd op Banneweg 301 te Gorinchem en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

PROEVERZ B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap PROEVERZ B.V. is gevestigd op Piazza Center 51 te Gorinchem en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Wilver B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Wilver B.V. is gevestigd op Piazza Center 51 te Gorinchem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

F&S telecom B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap F&S telecom B.V. is gevestigd op Brouwerstraat 18b te Gorinchem en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

@adel zorgverlening
Opgericht in Juli 2023

De onderneming @adel zorgverlening is gevestigd op Gildenweg 54 te Gorinchem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Fitness2U
Opgericht in Juli 2023

De vennootschap onder firma Fitness2U is gevestigd op Barbierstraat 128 te Gorinchem en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Samen Consulting V.O.F.
Opgericht in Juli 2023

De vennootschap onder firma Samen Consulting V.O.F. is gevestigd op Gerard van Lomstraat 321 te Gorinchem en is actief in de branche Public relationsbureaus.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent