Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Grootegast

Wil je weten welke bedrijven er in Grootegast zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Grootegast.

In Grootegast zoek ik een:

  Zondag 9 december 2018

  Antres
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Antres is gevestigd op Lutjegasterweg 7 te Grootegast en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861AP
  Klusbedrijf Bouwkamp
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Klusbedrijf Bouwkamp is gevestigd op Wilgenstraat 12 te Grootegast en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861EE
  Stipt Logistiek Grootegast B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Stipt Logistiek Grootegast B.V. is gevestigd op Hoflaan 46 te Grootegast en is actief in de branche Koeriers.

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861BS
  BdvMdv Beheer B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap BdvMdv Beheer B.V. is gevestigd op Hoflaan 46 te Grootegast en is actief in de branche Financiële holdings.

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861BS

  Dinsdag 24 april 2018

  Podlewski Bouw
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Podlewski Bouw is gevestigd op Molenlaan 22 te Grootegast en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861BZ

  Woensdag 4 april 2018

  Autoservice Grootegast
  Opgericht in maart 2018

  De vennootschap onder firma Autoservice Grootegast is gevestigd op Legolaan 6A te Grootegast en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861AT

  Maandag 19 februari 2018

  Nail-It by Margriet
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Nail-It by Margriet is gevestigd op Parklaan 9 te Grootegast en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861CD
  Made 4 u
  Opgericht in januari 2018

  De onderneming Made 4 u is gevestigd op Weegbree 4 te Grootegast en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861ES
  Jager & de With Bestrating
  Opgericht in januari 2018

  De vennootschap onder firma Jager & de With Bestrating is gevestigd op Kievit 12A te Grootegast en is actief in de branche Winkels in tegels.

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861HG

  Woensdag 10 januari 2018

  Resolar B.V.
  Opgericht in december 2017

  De besloten vennootschap Resolar B.V. is gevestigd op Industrieweg 7 te Grootegast en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861BT
  De Bedummer Stamrecht B.V.
  Opgericht in november 2017

  De besloten vennootschap De Bedummer Stamrecht B.V. is gevestigd op Abel Tasmanplein 36 te Grootegast en is actief in de branche Financiële holdings.

  Grootegast » Grootegast » Grootegast » 9861JC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Grootegast

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?