Bedrijven in Haaren

Wil je weten welke bedrijven er in Haaren zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Haaren.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

MCV E-commerce V.O.F.
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma MCV E-commerce V.O.F. is gevestigd op Reitselaan 45 te Haaren en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 24 april 2024

De BabbelBabs
Opgericht in April 2024

De onderneming De BabbelBabs is gevestigd op Esdoornlaan 2 te Haaren en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

KMM Makelaars B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap KMM Makelaars B.V. is gevestigd op Burg. Van de Venstraat 1c te Haaren en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

De Joode Vastgoedonderhoud
Opgericht in Maart 2024

De onderneming De Joode Vastgoedonderhoud is gevestigd op Luzerne 8 te Haaren en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 10 april 2024

Vereniging van Eigenaars Appartementengebouw Pastoor Kuypersstraat 20-22 te Waalwijk
Opgericht in Juli 1999

De vereniging Vereniging van Eigenaars Appartementengebouw Pastoor Kuypersstraat 20-22 te Waalwijk is gevestigd op Gildepad 6 te Haaren en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Weguitleg
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma Weguitleg is gevestigd op Reitselaan 65 te Haaren en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

MASTJADA Systemisch werken
Opgericht in Februari 2024

De onderneming MASTJADA Systemisch werken is gevestigd op Tempeliersdal 18 te Haaren en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Maandag 18 maart 2024

DocQeur
Opgericht in Januari 2024

De onderneming DocQeur is gevestigd op Leypad 7 te Haaren en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Wilderness Guides Association
Opgericht in Februari 2024

De vereniging Wilderness Guides Association is gevestigd op Tempeliersweg 32 te Haaren en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Dinsdag 23 januari 2024

Potent? head and hands
Opgericht in Oktober 2005

De onderneming Potent? head and hands is gevestigd op Driehoeven 22 te Haaren en is actief in de branche Haarverzorging.

Donderdag 11 januari 2024

Duurtech PVT-Systemen B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Duurtech PVT-Systemen B.V. is gevestigd op Kerkeind 3 te Haaren en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Duurtech Duurzame Projecten & Advies B.V.
Opgericht in Juli 2019

De besloten vennootschap Duurtech Duurzame Projecten & Advies B.V. is gevestigd op Kerkeind 3 te Haaren en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

TVRI Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap TVRI Beheer B.V. is gevestigd op Kerkeind 3 te Haaren en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

VanBentumOntwerp B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap VanBentumOntwerp B.V. is gevestigd op Kerkstraat 10 te Haaren en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Duurtech Group B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Duurtech Group B.V. is gevestigd op Kerkeind 3 te Haaren en is actief in de branche Financiële holdings.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement