Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

In Centrum zoek ik een:

  Logopedie Specialist Heerenveen
  februari 2018

  De onderneming Logopedie Specialist Heerenveen is gevestigd op K R Poststraat 50 te Heerenveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8441ERHeerenveenHeerenveenCentrum
  Puur Nordic
  januari 2018

  De vennootschap onder firma Puur Nordic is gevestigd op Pastoriestraat 4 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8441GEHeerenveenHeerenveenCentrum
  CTNET Voice & Connectivity B.V.
  januari 2018

  De besloten vennootschap CTNET Voice & Connectivity B.V. is gevestigd op Herenwal 36 te Heerenveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  8441BAHeerenveenHeerenveenCentrum
  Finovion Heerenveen B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Finovion Heerenveen B.V. is gevestigd op Kon Willem Alexanderstr 10 te Zwolle en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

  8448EZHeerenveenHeerenveenCentrum
  Kapsalon Aya
  november 2017

  De onderneming Kapsalon Aya is gevestigd op Wettertoer 15 te Heerenveen en is actief in de branche Haarverzorging.

  8442PCHeerenveenHeerenveenCentrum
  Kinderopvang Lappelein
  oktober 2017

  De onderneming Kinderopvang Lappelein is gevestigd op Commandeurstraat 17 te Heerenveen en is actief in de branche Kinderopvang.

  8442ATHeerenveenHeerenveenCentrum
  De Haka Stichting
  oktober 2017

  De stichting De Haka Stichting is gevestigd op Dracht 126B te Heerenveen en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen op het gebied van sport.

  8442BXHeerenveenHeerenveenCentrum
  Sine Fine B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Sine Fine B.V. is gevestigd op Badweg 36B te Heerenveen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

  8442AGHeerenveenHeerenveenCentrum
  MEER Seizoenen
  oktober 2017

  De onderneming MEER Seizoenen is gevestigd op Burg Kuperusplein 88 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8442CPHeerenveenHeerenveenCentrum
  AHPD Ameland
  september 2017

  De vennootschap onder firma AHPD Ameland is gevestigd op Fok 72A te Heerenveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8441BRHeerenveenHeerenveenCentrum
  de Leeuw multitrading
  augustus 2017

  De onderneming de Leeuw multitrading is gevestigd op Lindegracht 43A te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel in auto-onderdelen en -accessoires.

  8441GKHeerenveenHeerenveenCentrum
  Friesland Schrijft
  augustus 2017

  De onderneming Friesland Schrijft is gevestigd op Melchior de Grotestraat 12 te Heerenveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  8442AZHeerenveenHeerenveenCentrum
  Handelsonderneming Amtsrek
  augustus 2017

  De onderneming Handelsonderneming Amtsrek is gevestigd op Nieuwburen 24 te Heerenveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8442CTHeerenveenHeerenveenCentrum
  VvE Natalstraat/Nelson Mandelaplein
  juli 2017

  De vereniging VvE Natalstraat/Nelson Mandelaplein is gevestigd op Burg Kuperusplein 68 te Heerenveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8442CNHeerenveenHeerenveenCentrum
  Boy Roeles
  juli 2017

  De onderneming Boy Roeles is gevestigd op Van Dekemalaan 27 te Heerenveen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8442BBHeerenveenHeerenveenCentrum
  Eagle Commerce
  juli 2017

  De onderneming Eagle Commerce is gevestigd op Van Dekemalaan 4 te Heerenveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  8442BCHeerenveenHeerenveenCentrum
  Rolf Haaze trainingen
  juni 2017

  De onderneming Rolf Haaze trainingen is gevestigd op Van Cuyckstraat 38 te Heerenveen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  8442AMHeerenveenHeerenveenCentrum
  Co?peratieve Rabobank Katlijk e.o. B.A. i.l.
  mei 2017

  De onderneming Co?peratieve Rabobank Katlijk e.o. B.A. i.l. is gevestigd op Burg Kuperusplein 31 te Heerenveen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  8442CKHeerenveenHeerenveenCentrum
  Stichting GyMusic Productions
  april 2017

  De stichting Stichting GyMusic Productions is gevestigd op Vuurvlinderstraat 16 te Heerenveen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  8442DDHeerenveenHeerenveenCentrum
  De Hypotheker Heerenveen B.V.
  april 2017

  De besloten vennootschap De Hypotheker Heerenveen B.V. is gevestigd op Atalantastraat 33 te Heerenveen en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

  8448EZHeerenveenHeerenveenCentrum

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Centrum

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk