Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Drogisterij Parfumerie Tineke Koning Heerenveen B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Drogisterij Parfumerie Tineke Koning Heerenveen B.V. is gevestigd op Dracht 102 te Heerenveen en is actief in de branche Winkels in drogisterij-artikelen.

Donderdag 24 augustus 2023

Aya style
Opgericht in Augustus 2023

De vennootschap onder firma Aya style is gevestigd op Wettertoer 15 te Heerenveen en is actief in de branche Haarverzorging.

E. Bosscher Holding B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap E. Bosscher Holding B.V. is gevestigd op K R Poststraat 100-5 te Heerenveen en is actief in de branche Advocatenkantoren.

FitandFreschy
Opgericht in Juli 2023

De onderneming FitandFreschy is gevestigd op Van Riesenstraat 13 te Heerenveen en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Woensdag 23 augustus 2023

Luna et Soleil
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Luna et Soleil is gevestigd op Gedempte Molenwijk 46 te Heerenveen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Young Promotion
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Young Promotion is gevestigd op Melchior de Grotestraat 28 te Heerenveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 25 juli 2023

Bakkerij Boonstra B.V.
Opgericht in Januari 1993

De besloten vennootschap Bakkerij Boonstra B.V. is gevestigd op Pleinweg 6 te Heerenveen en is actief in de branche Winkels in brood en banket.

Bini B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Bini B.V. is gevestigd op Atalantastraat 29 te Heerenveen en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Binos B.V.
Opgericht in Mei 2018

De besloten vennootschap Binos B.V. is gevestigd op Atalantastraat 29 te Heerenveen en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Quarhini B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Quarhini B.V. is gevestigd op Atalantastraat 29 te Heerenveen en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Edvinsen Dental Care
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Edvinsen Dental Care is gevestigd op Burg Kuperusplein 1 te Heerenveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Atelier Mar-Grietje
Opgericht in Augustus 2021

De onderneming Atelier Mar-Grietje is gevestigd op Veilingstraat 302 te Heerenveen en is actief in de branche Vervaardiging van overige bovenkleding.

SVDL Dienstverlening
Opgericht in Juli 2023

De onderneming SVDL Dienstverlening is gevestigd op Burg Kuperusplein 1 te Heerenveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maatschap Vastfries II
Opgericht in Mei 2023

De maatschap Maatschap Vastfries II is gevestigd op Gemeenteplein 83 te Heerenveen en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Ristorante Paolo B.V.
Opgericht in Maart 1989

De besloten vennootschap Ristorante Paolo B.V. is gevestigd op Oude Koemarkt 4 te Heerenveen en is actief in de branche Restaurants.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent