Bedrijven in Het meer

Wil je weten welke bedrijven er in Het meer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Het meer.

Filter Filter

Donderdag 24 augustus 2023

Blaauw Gaard Beheer B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Blaauw Gaard Beheer B.V. is gevestigd op Hermes 2 te Heerenveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Von F?rstenrecht Stables
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Von F?rstenrecht Stables is gevestigd op Het Meer 122 te Heerenveen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Dinsdag 25 juli 2023

mystery voetbalkleding
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma mystery voetbalkleding is gevestigd op Pluto 9 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Isabel Grevelt
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Isabel Grevelt is gevestigd op Het Meer 56A te Heerenveen en is actief in de branche Beroepssportlieden.

Epifanio B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Epifanio B.V. is gevestigd op Veensluis 23 te Heerenveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Perku Projectmanagement B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap Perku Projectmanagement B.V. is gevestigd op Veensluis 23 te Heerenveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Kachel en Co. B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Kachel en Co. B.V. is gevestigd op Het Meer 129 te Heerenveen en is actief in de branche Groothandel in verwarmingsapparaten.

Maandag 10 juli 2023

Hagg B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Hagg B.V. is gevestigd op Domela Nieuwenhuisweg 45 te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Heerenveen Solar B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Heerenveen Solar B.V. is gevestigd op Pluto 5 te Heerenveen en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

ProKompassie Zorg B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap ProKompassie Zorg B.V. is gevestigd op Icarus 20 te Heerenveen en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

Donderdag 15 juni 2023

mystery voetbalkleding
Opgericht in Mei 2023

De onderneming mystery voetbalkleding is gevestigd op Pluto 9 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 24 mei 2023

Arbeidsdeskundige Marianne Post
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Arbeidsdeskundige Marianne Post is gevestigd op Minerva 8 te Heerenveen en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

CE-Line International B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap CE-Line International B.V. is gevestigd op Hermes 8 te Heerenveen en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Dinsdag 23 mei 2023

LEVANT GARDEN V.O.F.
Opgericht in Maart 2022

De vennootschap onder firma LEVANT GARDEN V.O.F. is gevestigd op Minerva 6 te Heerenveen en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit.

Vrijdag 21 april 2023

Van der Tuin Thuisbegeleiding en Ambulante Zorg
Opgericht in Maart 2020

De vennootschap onder firma Van der Tuin Thuisbegeleiding en Ambulante Zorg is gevestigd op Het Meer 105 te Heerenveen en is actief in de branche Thuiszorg.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent