Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

MAZANO Schilders
Opgericht in November 2022

De onderneming MAZANO Schilders is gevestigd op Wilhelminastraat 1 te Hilversum en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Jessemein
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jessemein is gevestigd op Langestraat 120A te Hilversum en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Dutch Chauffeur Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dutch Chauffeur Services is gevestigd op Laan van de Heelmeesters 117 te Hilversum en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Briarwood Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Briarwood Holding B.V. is gevestigd op Kampstraat 15 te Hilversum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Briarwood Capital B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Briarwood Capital B.V. is gevestigd op Kampstraat 15 te Hilversum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Duermeijer Media
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Duermeijer Media is gevestigd op Kampstraat 28 te Hilversum en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

Webstudio Vermaire
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Webstudio Vermaire is gevestigd op Kapelstraat 19C te Hilversum en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Feel Good Fitness Factory
Opgericht in Februari 2020

De onderneming Feel Good Fitness Factory is gevestigd op Emmastraat 36B te Hilversum en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

DJW zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DJW zorg is gevestigd op Zeedijk 10 te Hilversum en is actief in de branche Thuiszorg.

InTech Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming InTech Consultancy is gevestigd op 's-Gravelandseweg 13H te Hilversum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

SDG Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SDG Bouw is gevestigd op Kruissteeg 12D te Hilversum en is actief in de branche stukadoors.

Renee B'allet
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Renee B'allet is gevestigd op Langestraat 2A te Hilversum en is actief in de branche Dansscholen.

Vrijdag 7 oktober 2022

Fenna Zorgt
Opgericht in September 2022

De onderneming Fenna Zorgt is gevestigd op Leeuwenstraat 57D te Hilversum en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Mediagraphix B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Mediagraphix B.V. is gevestigd op Koningsstraat 70 te Hilversum en is actief in de branche Reclamebureaus.

Mr Dam Banh mi Hilversum
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Mr Dam Banh mi Hilversum is gevestigd op Leeuwenstraat 24 te Hilversum en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent