Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Winkel

Wil je weten welke bedrijven er in Winkel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Winkel.

In Winkel zoek ik een:

  Maandag 18 maart 2019

  Mark James Illustrations
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Mark James Illustrations is gevestigd op Iepenstraat 12 te Winkel en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1731SV
  Van Langen Koeriersdiensten
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Van Langen Koeriersdiensten is gevestigd op Bosstraat 72b te Winkel en is actief in de branche Koeriers.

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1731SG
  Schipper IT
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Schipper IT is gevestigd op Tuinfluiter 8 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1733BB
  Make up by Lot
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Make up by Lot is gevestigd op Dorpsstraat 168 te Winkel en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1731RK
  De pedicure Jocé
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming De pedicure Jocé is gevestigd op G.J. van Leersumstraat 5 te Winkel en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1731XC

  Vrijdag 15 februari 2019

  Slijkerman installatie
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Slijkerman installatie is gevestigd op Bellefleur 18 te Winkel en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1731WL
  Koelewijn Vastgoed B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap Koelewijn Vastgoed B.V. is gevestigd op Koomenstraat 16 te Winkel en is actief in de branche Financiële holdings.

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1731XB
  Koelewijn Caravan & Camperschade B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap Koelewijn Caravan & Camperschade B.V. is gevestigd op Zandruiter 2 te Winkel en is actief in de branche Reparatie van specifieke auto-onderdelen.

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1731LJ

  Dinsdag 5 februari 2019

  JPK Management B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap JPK Management B.V. is gevestigd op Notarisappel 16 te Winkel en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1731WR
  CMC Netherlands B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap CMC Netherlands B.V. is gevestigd op Trambaan 6 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1733AX

  Maandag 7 januari 2019

  West-end Schilders
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma West-end Schilders is gevestigd op Dorpsstraat 16 te Winkel en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1731RG

  Maandag 24 december 2018

  RiF Holding B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap RiF Holding B.V. is gevestigd op Reine Victoriaweg 43 te Winkel en is actief in de branche Financiële holdings.

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1731PB

  Zondag 9 december 2018

  Jefda E-Commerce
  Opgericht in november 2018

  De vennootschap onder firma Jefda E-Commerce is gevestigd op Notarisappel 15 te Winkel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1731WR

  Vrijdag 24 augustus 2018

  SJP Multiservice
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming SJP Multiservice is gevestigd op Populierenstraat 20 te Winkel en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

  Hollands Kroon » Winkel » Winkel » 1731SP

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?