Bedrijven in Vriesland

Wil je weten welke bedrijven er in Vriesland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vriesland.

Filter

Dinsdag 13 september 2022

Wahaj Ghani
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Wahaj Ghani is gevestigd op Rijstgras 8 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

Maandag 12 september 2022

Menzorg
Opgericht in September 2022

De onderneming Menzorg is gevestigd op Parelgras 63 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Woensdag 31 augustus 2022

Dbj Zorg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Dbj Zorg is gevestigd op Buntgras 104 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Donderdag 25 augustus 2022

BRBKlussenbedrijf
Opgericht in Juli 2022

De onderneming BRBKlussenbedrijf is gevestigd op Parelgras 88 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Njomza zorgt
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Njomza zorgt is gevestigd op Duinrietgras 9 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

A.A Work hard
Opgericht in Juli 2022

De onderneming A.A Work hard is gevestigd op Schaduwgras 113 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Eventcatering.

Trimsalon Knip Doodle Hip
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Trimsalon Knip Doodle Hip is gevestigd op Blauwgras 9 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Donderdag 4 augustus 2022

Obess
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Obess is gevestigd op Trilgras 1 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Leon's technische diensten
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Leon's technische diensten is gevestigd op Raaigras 108 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Debbie Zorgt
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Debbie Zorgt is gevestigd op Liesgras 76 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

LK care
Opgericht in Juli 2022

De onderneming LK care is gevestigd op Borstelgras 90 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 12 juli 2022

Pehlivan Timmerwerk
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Pehlivan Timmerwerk is gevestigd op Raaigras 88 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Inaya's Cleaning Service
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Inaya's Cleaning Service is gevestigd op Borstelgras 28 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Dinsdag 28 juni 2022

Mila's daycare
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Mila's daycare is gevestigd op Liesgras 40 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Ready Set Game
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Ready Set Game is gevestigd op Kweldergras 4 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Vriesland

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent