Bedrijven in Meijel

Wil je weten welke bedrijven er in Meijel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Meijel.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Vereniging van eigenaars gebouw Molenweg 3 en 3a te Maasbracht
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Vereniging van eigenaars gebouw Molenweg 3 en 3a te Maasbracht is gevestigd op Kerkstraat 25B te Meijel en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Social it up
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Social it up is gevestigd op Stoek 14 te Meijel en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

zelefkracht
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming zelefkracht is gevestigd op Kerkveld 15 te Meijel en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

House of Haircraft
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming House of Haircraft is gevestigd op Kerkstraat 27 te Meijel en is actief in de branche Haarverzorging.

Gewoon Jule
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Gewoon Jule is gevestigd op Het Eensel 7 te Meijel en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Familie Sillekens B.V.
Opgericht in December 2016

De besloten vennootschap Familie Sillekens B.V. is gevestigd op Kapelkesweg 1 te Meijel.

Vrijdag 7 oktober 2022

Sun Shard
Opgericht in September 2022

De onderneming Sun Shard is gevestigd op Schoolstraat 35 te Meijel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 26 september 2022

VW Classicfactory
Opgericht in September 2022

De onderneming VW Classicfactory is gevestigd op Gebbelstraat 22 te Meijel en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Woensdag 31 augustus 2022

Basten Engineering
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Basten Engineering is gevestigd op Steegstraat 1 te Meijel en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Donderdag 25 augustus 2022

Vereniging van Eigenaars Bedrijfsverzamelgebouw IV Groethofstraat te Venlo
Opgericht in Juli 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Bedrijfsverzamelgebouw IV Groethofstraat te Venlo is gevestigd op Eerenbeemd 2 te Meijel en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

FLAIR Skin & Beauty
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming FLAIR Skin & Beauty is gevestigd op Het Eensel 9 te Meijel en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Hondenschool Happy dogs
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Hondenschool Happy dogs is gevestigd op Molenstraat 55 te Meijel en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Vereniging van Eigenaars Bedrijfsverzamelgebouw III Groethofstraat te Venlo
Opgericht in Juli 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Bedrijfsverzamelgebouw III Groethofstraat te Venlo is gevestigd op Eerenbeemd 2 te Meijel en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

4Synths B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap 4Synths B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 25 te Meijel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 4 augustus 2022

Myl Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Myl Holding B.V. is gevestigd op Eerenbeemd 2 te Meijel en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent