Bedrijven in Plaspoelpolder

Wil je weten welke bedrijven er in Plaspoelpolder zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Plaspoelpolder.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

YSSR B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap YSSR B.V. is gevestigd op Treubstraat 1 te Rijswijk en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Yuliyan Bonchev
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Yuliyan Bonchev is gevestigd op Steenplaetsstraat 6unit 4.14 te Rijswijk en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Beheervereniging Binnengebied Hof van Reinald
Opgericht in Juni 2022

De vereniging Beheervereniging Binnengebied Hof van Reinald is gevestigd op De Bruyn Kopsstraat 9k te Rijswijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

MasterLaw Plus
Opgericht in Maart 2023

De onderneming MasterLaw Plus is gevestigd op Sir Winston Churchillln 275F112 te Rijswijk en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

HDH Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap HDH Holding B.V. is gevestigd op Verrijn Stuartlaan 34Kamer D te Rijswijk en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Wijkteam Haaglanden
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Wijkteam Haaglanden is gevestigd op Sir Winston Churchillln 275F108 te Rijswijk en is actief in de branche Thuiszorg.

De Haas Gereedschap B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap De Haas Gereedschap B.V. is gevestigd op Verrijn Stuartlaan 34kamer D te Rijswijk en is actief in de branche Groothandel in gereedschapswerktuigen.

Ivan Iliev Lasser
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Ivan Iliev Lasser is gevestigd op Steenplaetsstraat 6 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

The Other Dogs B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap The Other Dogs B.V. is gevestigd op Visseringlaan 23 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Plamen Yordanov Loonbedrijf
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Plamen Yordanov Loonbedrijf is gevestigd op Steenplaetsstraat 6Unit 4.14 te Rijswijk en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Stichting Live For Movements Foundation
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Live For Movements Foundation is gevestigd op Lange Kleiweg 52d te Rijswijk en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Biser Hristov
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Biser Hristov is gevestigd op Steenplaetsstraat 6Unit 4.14 te Rijswijk en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

Gamistar Work
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Gamistar Work is gevestigd op Steenplaetsstraat 6 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Dinsdag 28 februari 2023

Vereniging vn eigenaars Sonmansstraat 24
Opgericht in Maart 2006

De vereniging Vereniging vn eigenaars Sonmansstraat 24 is gevestigd op De Bruyn Kopsstraat 9k te Rijswijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van eigenaars Bergweg 339 te Rotterdam
Opgericht in Juni 1994

De vereniging Vereniging van eigenaars Bergweg 339 te Rotterdam is gevestigd op Handelskade 49 te Rijswijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent