Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Delfshaven

Wil je weten welke bedrijven er in Delfshaven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Delfshaven.

In Delfshaven zoek ik een:

  Maandag 18 maart 2019

  Reanimeersnel.nl
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Reanimeersnel.nl is gevestigd op Schoonderloostraat 257 te Rotterdam en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024TT
  Lipper Holland
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Lipper Holland is gevestigd op Kees van Dongenhof 323 te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024NK
  MHS Company
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming MHS Company is gevestigd op Willem Buytewechstraat 53D te Rotterdam en is actief in de branche Eventcatering.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024BL
  Clemens den Boer Taaltrainingen
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Clemens den Boer Taaltrainingen is gevestigd op Voorhaven 128 te Rotterdam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024RR
  GC Bodies in Movement
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming GC Bodies in Movement is gevestigd op Coolhavenstraat 67 te Rotterdam en is actief in de branche Dansscholen.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024TE

  Vrijdag 15 februari 2019

  Starke Technieck
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Starke Technieck is gevestigd op Heiman Dullaertplein 41B BG te Rotterdam en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024CC
  Upworks Allround
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Upworks Allround is gevestigd op Pieter de Hoochstraat 19 te Rotterdam en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024CN

  Dinsdag 5 februari 2019

  Happy Gellac by Anita
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Happy Gellac by Anita is gevestigd op Gekroonde Haringpad 96 te Rotterdam en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024PA
  Toms wijn
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Toms wijn is gevestigd op Willem Buytewechstraat 128C 02 te Rotterdam en is actief in de branche Groothandel in dranken (geen zuivel).

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024VE
  NEM 4 Safety
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming NEM 4 Safety is gevestigd op Kapiteinsbuurt 49 te Rotterdam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024PC

  Woensdag 23 januari 2019

  Y. Tallagui Steigerbouw
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Y. Tallagui Steigerbouw is gevestigd op 1e IJzerstraat 26B 02 te Rotterdam en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024XT
  Sven Cheung
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Sven Cheung is gevestigd op V.O.C.-plein 42 te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024SV
  Carlos IT support
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Carlos IT support is gevestigd op Oostkousdijk 5A 02 te Rotterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024CK
  Maren Vandenhende
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Maren Vandenhende is gevestigd op 1e IJzerstraat 9A 02 te Rotterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024XM
  Walvisnest
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Walvisnest is gevestigd op Havenstraat 177 te Rotterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024SK
  Norva's Care
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Norva's Care is gevestigd op Coolhaven 194A te Rotterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024AM

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?