Bedrijven in Sint Anthonis

Wil je weten welke bedrijven er in Sint Anthonis zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sint Anthonis.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Stichting Tushi School Fund
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Tushi School Fund is gevestigd op Peter Zuidstraat 1A te Sint Anthonis en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

D.R.X.R Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming D.R.X.R Consultancy is gevestigd op Lepelstraat 7 te Sint Anthonis en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

GeBa 't Leker B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap GeBa 't Leker B.V. is gevestigd op Vrijstraat 19 te Ledeacker en is actief in de branche Participatiemaatschappijen.

target54
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming target54 is gevestigd op Peter Zuidstraat 22 te Sint Anthonis en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Maandag 26 september 2022

G. Baltussen Melkveebedrijf V.O.F.
Opgericht in Januari 2022

De vennootschap onder firma G. Baltussen Melkveebedrijf V.O.F. is gevestigd op Vrijstraat 19 te Ledeacker en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Maandag 12 september 2022

Runeberg
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Runeberg is gevestigd op Lepelstraat 30 te Sint Anthonis en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hobbycentrum Sint Anthonis
Opgericht in Juli 2022

De vereniging Hobbycentrum Sint Anthonis is gevestigd op Breestraat 1D te Sint Anthonis en is actief in de branche Hobbyclubs.

Bolderwerk
Opgericht in September 2022

De onderneming Bolderwerk is gevestigd op Bosweg 16 te Sint Anthonis en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

Donderdag 25 augustus 2022

Roos Zorgt
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Roos Zorgt is gevestigd op Peter Zuidstraat 2 te Sint Anthonis en is actief in de branche Thuiszorg.

NB Groenprojecten
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming NB Groenprojecten is gevestigd op Wim Verschurenstraat 21 te Sint Anthonis en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Zwemkanjers B.V.
Opgericht in Januari 2012

De besloten vennootschap Zwemkanjers B.V. is gevestigd op De Staat 21 te Sint Anthonis en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

De Keuken Van Buskens
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma De Keuken Van Buskens is gevestigd op Pastoor Willemspad 4 te Sint Anthonis en is actief in de branche Restaurants.

Donderdag 4 augustus 2022

EAV Totaal
Opgericht in Juli 2022

De onderneming EAV Totaal is gevestigd op Meester Sprenkelsstraat 24 te Sint Anthonis en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Dinsdag 12 juli 2022

Zwemkanjers Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Zwemkanjers Holding B.V. is gevestigd op De Staat 21 te Sint Anthonis en is actief in de branche Financiële holdings.

DaymonCare
Opgericht in Juli 2022

De onderneming DaymonCare is gevestigd op Peelkant 5 te Sint Anthonis en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent