Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Bolsward

Wil je weten welke bedrijven er in Bolsward zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bolsward.

In Bolsward zoek ik een:

  KrikkeDeWit B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap KrikkeDeWit B.V. is gevestigd op De Marne 29J te Bolsward en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch).

  8701PVSôdwest-FryslânBolswardVerspreide huizen Bolsward
  Le Petit Tom B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Le Petit Tom B.V. is gevestigd op Sint Jansstraat 2 te Bolsward en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8701KZSôdwest-FryslânBolswardBolsward binnen De Wallen
  TITLE Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap TITLE Holding B.V. is gevestigd op Sint Jansstraat 2 te Bolsward en is actief in de branche Financiële holdings.

  8701KZSôdwest-FryslânBolswardBolsward binnen De Wallen
  Anton Visser Constructie B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Anton Visser Constructie B.V. is gevestigd op Hichtumerweg 5D te Bolsward en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van schepen.

  8701PGSôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noord
  AMV Vastgoed B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap AMV Vastgoed B.V. is gevestigd op Berkenburg 2 te Bolsward en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

  8702BESôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noordoost
  AMV Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap AMV Holding B.V. is gevestigd op Berkenburg 2 te Bolsward en is actief in de branche Financiële holdings.

  8702BESôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noordoost
  Culinaire Elfstedentocht B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Culinaire Elfstedentocht B.V. is gevestigd op Kleine Dijlakker 35 te Bolsward en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8701HXSôdwest-FryslânBolswardBolsward binnen De Wallen
  Lido 2D/3D B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Lido 2D/3D B.V. is gevestigd op Franekereind 1 te Bolsward en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8701GDSôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noord
  Lido 2D/3D Vastgoed B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Lido 2D/3D Vastgoed B.V. is gevestigd op Franekereind 1 te Bolsward en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  8701GDSôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noord
  MSDL Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap MSDL Holding B.V. is gevestigd op Sint Jansstraat 9 te Bolsward en is actief in de branche Financiële holdings.

  8701KZSôdwest-FryslânBolswardBolsward binnen De Wallen
  Yachtinq B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Yachtinq B.V. is gevestigd op De Skries 56 te Bolsward en is actief in de branche Financiële holdings.

  8702CBSôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noordoost
  Work Resources B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Work Resources B.V. is gevestigd op De Marne 207 te Bolsward en is actief in de branche Financiële holdings.

  8701MHSôdwest-FryslânBolswardVerspreide huizen Bolsward
  NNG Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap NNG Holding B.V. is gevestigd op Kleine Dijlakker 35 te Bolsward en is actief in de branche Financiële holdings.

  8701HXSôdwest-FryslânBolswardBolsward binnen De Wallen
  Hereman Verhuisdiensten
  november 2017

  De onderneming Hereman Verhuisdiensten is gevestigd op De Finnen 11 te Bolsward en is actief in de branche Verhuisvervoer.

  8701GLSôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noordoost
  V.O.F. Brouwer Wierema
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma V.O.F. Brouwer Wierema is gevestigd op De Dammen 21 te Bolsward en is actief in de branche cafés.

  8701ZNSôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noordoost
  Many Export B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Many Export B.V. is gevestigd op Stoombootkade 23 te Bolsward en is actief in de branche Groothandel in bouwmaterialen algemeen assortiment.

  8701KASôdwest-FryslânBolswardBolsward binnen De Wallen
  BrinkSafetyTech
  oktober 2017

  De onderneming BrinkSafetyTech is gevestigd op De Wylp 22 te Bolsward en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8702CRSôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noordoost
  Leren met Laura
  oktober 2017

  De onderneming Leren met Laura is gevestigd op Harlingerstraat 60 te Bolsward en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8701WSSôdwest-FryslânBolswardBolsward-Zuidwest
  LEENSTAR
  september 2017

  De onderneming LEENSTAR is gevestigd op Brunostraat 30 te Bolsward en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  8701XMSôdwest-FryslânBolswardBolsward-Zuidoost
  BurLo Tanktransport B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap BurLo Tanktransport B.V. is gevestigd op Hichtumerweg 15 te Bolsward en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  8701PGSôdwest-FryslânBolswardBolsward-Noord

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bolsward

  Instellen

  Buurten in Bolsward

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk