Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Sneek

Wil je weten welke bedrijven er in Sneek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sneek.

In Sneek zoek ik een:

  Dinsdag 24 april 2018

  Bos Marketing & Communicatie
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Bos Marketing & Communicatie is gevestigd op Tingietersstraat 4 te Sneek en is actief in de branche Reclamebureaus.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Hemdijk » 8601WJ
  Anna Gabisonia
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Anna Gabisonia is gevestigd op Furmerusstraat 346 te Sneek en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Noorderhoek II » 8602CA
  TP Yachting
  Opgericht in april 2018

  De onderneming TP Yachting is gevestigd op Kleinzand 46 te Sneek en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Sneek binnen de grachten » 8601BJ
  ROOS (Rust Orde Ondersteuning Schoonmaak)
  Opgericht in april 2018

  De onderneming ROOS (Rust Orde Ondersteuning Schoonmaak) is gevestigd op Gossepalen 35 te Sneek en is actief in de branche Thuiszorg.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » De Domp » 8604ED
  Onderhoudsbedrijf Michel de Jong
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Onderhoudsbedrijf Michel de Jong is gevestigd op Eesterzijlstraat 16 te Sneek en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Lemmerweg-West » 8608CV
  Brinkman Schilderwerken
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Brinkman Schilderwerken is gevestigd op Schwartzenberghstraat 3 te Sneek en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Noorderhoek I » 8602TK

  Vrijdag 13 april 2018

  Legacy of trance recordings
  Opgericht in april 2018

  De vennootschap onder firma Legacy of trance recordings is gevestigd op Koninginnenpage 18 te Sneek en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Duinterpen » 8607HP
  Leading Professionals
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Leading Professionals is gevestigd op Slingerrak 10 te Sneek en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Duinterpen » 8607KM
  Kunst bij Douwe
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Kunst bij Douwe is gevestigd op Hascarstrjitte 10 te YSBRECHTUM en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » IJsbrechtum » 8633KN
  Klaus Boonstra advies
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Klaus Boonstra advies is gevestigd op Ooievaarslaan 39 te Sneek en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Hemdijk » 8601XM
  Hoekstra Tegelwerken
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Hoekstra Tegelwerken is gevestigd op Spitaal 72 te Sneek en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Noorderhoek II » 8602VS
  Bobbel Fantasie
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Bobbel Fantasie is gevestigd op Corneliusstraat 20 te Sneek en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Noorderhoek II » 8602VB
  De Jild Fabryk B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap De Jild Fabryk B.V. is gevestigd op Gerben Nannesstraat 5 te Sneek en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Zwetteplan » 8603ET
  Wind Solar B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Wind Solar B.V. is gevestigd op Ype Johannesstraat 27 te Sneek en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Loënga » 8603GC
  W.J. Wind Beheer B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap W.J. Wind Beheer B.V. is gevestigd op Keizersmantel 301 te Sneek en is actief in de branche Financiële holdings.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Duinterpen » 8607GJ
  Gebr. Wind Holding B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Gebr. Wind Holding B.V. is gevestigd op Ype Johannesstraat 27 te Sneek en is actief in de branche Financiële holdings.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Loënga » 8603GC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sneek

  Instellen

  Buurten in Sneek

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk