Bedrijven in Meerwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Meerwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Meerwijk.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

VeroNails
Opgericht in Mei 2023

De onderneming VeroNails is gevestigd op Ebro 152 te Uithoorn en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Helemaal Heel
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Helemaal Heel is gevestigd op Krakeend 40 te Uithoorn en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 23 mei 2023

Slavik Montage
Opgericht in April 2023

De onderneming Slavik Montage is gevestigd op Dwerggans 20 te Uithoorn en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Molenvliet schilderwerken
Opgericht in April 2023

De onderneming Molenvliet schilderwerken is gevestigd op Aan de Molenvliet 11 te Uithoorn en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

HSR Kate Consultancy
Opgericht in April 2023

De onderneming HSR Kate Consultancy is gevestigd op Eems 39 te Uithoorn en is actief in de branche Markt- en opinieonderzoekbureaus.

Wild Goddess
Opgericht in April 2023

De onderneming Wild Goddess is gevestigd op Ebro 90 te Uithoorn en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Santosh Pattar
Opgericht in April 2023

De onderneming Santosh Pattar is gevestigd op Brandgans 46 te Uithoorn en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Inducem B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Inducem B.V. is gevestigd op Rietgans 9 te Uithoorn en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Vrijdag 21 april 2023

Jedibof?
Opgericht in April 2023

De onderneming Jedibof? is gevestigd op Azuurmees 31 te Uithoorn en is actief in de branche Facility management.

Mirical Solution
Opgericht in April 2023

De onderneming Mirical Solution is gevestigd op Karveel 29 te Uithoorn en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Rayaan Transport
Opgericht in April 2023

De onderneming Rayaan Transport is gevestigd op Flevomeer 66 te Uithoorn en is actief in de branche Koeriers.

Mulan Media
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Mulan Media is gevestigd op Karveel 61 te Uithoorn en is actief in de branche Drukkerijen van reclame.

Maandag 3 april 2023

Van Splunter Group B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Van Splunter Group B.V. is gevestigd op Kuifmees 89 te Uithoorn en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

SKOAS B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap SKOAS B.V. is gevestigd op Kuifmees 89 te Uithoorn en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

BNKRS
Opgericht in Maart 2023

De vennootschap onder firma BNKRS is gevestigd op Ebro 107 te Uithoorn en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent