Bedrijven in Aalst

Wil je weten welke bedrijven er in Aalst zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Aalst.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

miMakker Aaltje
Opgericht in April 2024

De onderneming miMakker Aaltje is gevestigd op Goudbergstraat 42 te Waalre en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

LDMX
Opgericht in Maart 2024

De onderneming LDMX is gevestigd op Stamperij 7 te Waalre en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Stichting Voldijn Fonds IV
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Voldijn Fonds IV is gevestigd op Eindhovenseweg 67 te Waalre en is actief in de branche Financiële holdings.

EasycartCP
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma EasycartCP is gevestigd op Jan van Speykstraat 8 te Waalre en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Snoozeless
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Snoozeless is gevestigd op Goudbergstraat 6 te Waalre en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 10 april 2024

MO Vlug Klusbedrijf
Opgericht in Februari 2024

De onderneming MO Vlug Klusbedrijf is gevestigd op Brabantialaan 45 te Waalre en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Klusbedrijf Mateusz Orzechowski
Opgericht in November 2020

De onderneming Klusbedrijf Mateusz Orzechowski is gevestigd op Eindhovenseweg 26 te Waalre en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 18 maart 2024

Expedition Media International
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Expedition Media International is gevestigd op Emmastraat 24a te Waalre en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Magdalena Lorek MANICURE & PEDICURE
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Magdalena Lorek MANICURE & PEDICURE is gevestigd op Nassaustraat 2c te Waalre en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

CoSe gastouderopvang
Opgericht in Januari 2024

De onderneming CoSe gastouderopvang is gevestigd op Koningin Wilhelminalaan 16 te Waalre en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Donderdag 1 februari 2024

HLB WVDB ESG B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap HLB WVDB ESG B.V. is gevestigd op Eindhovenseweg 126 te Waalre en is actief in de branche Financiële holdings.

Dusink online services
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Dusink online services is gevestigd op Gestelsestraat 11h te Waalre en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 januari 2024

Weisheme Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Weisheme Holding B.V. is gevestigd op Vincent Cleerdinlaan 34 te Waalre en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Realeyz B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Realeyz B.V. is gevestigd op Kerkhoflaan 7 te Waalre en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Fantastic Gifts V.O.F.
Opgericht in Oktober 2013

De vennootschap onder firma Fantastic Gifts V.O.F. is gevestigd op Alexanderstraat 16a te Waalre en is actief in de branche Vervaardiging van overige goederen n.e.g..

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement