Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Safari-Safari
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Safari-Safari is gevestigd op Jan de Rooystraat 4 te Waalwijk en is actief in de branche Reisorganisatie.

Yinzhou Medical Center V.O.F.
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Yinzhou Medical Center V.O.F. is gevestigd op Stationsstraat 51a te Waalwijk en is actief in de branche Winkels in natuurvoeding en reformartikelen.

Dinsdag 23 januari 2024

MCvdM
Opgericht in Januari 2024

De onderneming MCvdM is gevestigd op Grotestraat 142 te Waalwijk en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Rokra Voetbal en Sportadvies
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Rokra Voetbal en Sportadvies is gevestigd op Lavengang 11 te Waalwijk en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Donderdag 11 januari 2024

The Freelance Broker B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap The Freelance Broker B.V. is gevestigd op Touwerij 19 te Waalwijk en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Stichting Administratiekantoor MAVIVI
Opgericht in November 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor MAVIVI is gevestigd op Van Brederodelaan 10 te Waalwijk en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Stichting MAVIVI
Opgericht in November 2023

De stichting Stichting MAVIVI is gevestigd op Van Brederodelaan 10 te Waalwijk en is actief in de branche Vermogensbeheer.

Stukadoorsbedrijf Roovers
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Stukadoorsbedrijf Roovers is gevestigd op Putstraat 57 te Waalwijk en is actief in de branche stukadoors.

Le Centro
Opgericht in November 2023

De vennootschap onder firma Le Centro is gevestigd op Stationsstraat 36 te Waalwijk en is actief in de branche Restaurants.

MAVIVI C.V.
Opgericht in November 2023

De commanditaire vennootschap MAVIVI C.V. is gevestigd op Van Brederodelaan 10 te Waalwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

EDKO B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap EDKO B.V. is gevestigd op Van Brederodelaan 10 te Waalwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

KL Savings B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap KL Savings B.V. is gevestigd op St. Jansplein 45h te Waalwijk en is actief in de branche Vermogensbeheer.

Fawzy Group B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Fawzy Group B.V. is gevestigd op Touwerij 19 te Waalwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Sandra Pelders
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Sandra Pelders is gevestigd op Canadesestraat 9 te Waalwijk en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Welded Connections
Opgericht in December 2023

De onderneming Welded Connections is gevestigd op Mr. van Coothstraat 51 te Waalwijk en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent