Bedrijven in Laageinde

Wil je weten welke bedrijven er in Laageinde zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Laageinde.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

B.A.T.O. klimaatonderhoud
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming B.A.T.O. klimaatonderhoud is gevestigd op Mr Sprenger van Eykstr 2 te Waalwijk en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Emma&Boef
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Emma&Boef is gevestigd op Talmastraat 123 te Waalwijk en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Hairpoint
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Hairpoint is gevestigd op Talmastraat 38 te Waalwijk en is actief in de branche Haarverzorging.

Dinsdag 10 oktober 2023

UP Projectmanagement
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming UP Projectmanagement is gevestigd op Prof. Krabbestraat 15 te Waalwijk en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

AYBO Juridisch Advies
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming AYBO Juridisch Advies is gevestigd op Talmastraat 52 te Waalwijk en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

NUN Logistiek
Opgericht in September 2023

De onderneming NUN Logistiek is gevestigd op Ptr van den Elzenstraat 26a te Waalwijk en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Dinsdag 12 september 2023

OF Helpende
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming OF Helpende is gevestigd op Dr. Kuyperlaan 87 te Waalwijk en is actief in de branche Thuiszorg.

Kamil Gipswerk
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Kamil Gipswerk is gevestigd op Diederikhof 63 te Waalwijk en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Donderdag 24 augustus 2023

PSD zorg
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming PSD zorg is gevestigd op Mr. Luybenstraat 7 te Waalwijk en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Wonderful Shine
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Wonderful Shine is gevestigd op Dr. Colijnstraat 21 te Waalwijk en is actief in de branche Carrosserieherstel.

DeMiko
Opgericht in Juli 2023

De onderneming DeMiko is gevestigd op Ambrosiusweg 5 te Waalwijk en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Dinsdag 25 juli 2023

Motion-Tech
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Motion-Tech is gevestigd op Fransen van de Puttestr 1 te Waalwijk en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Skin Appearance
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Skin Appearance is gevestigd op Ir. Lelystraat 6 te Waalwijk en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Masha Reijerkerk
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Masha Reijerkerk is gevestigd op Prof. Buysstraat 16 te Waalwijk en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Maandag 10 juli 2023

Mei-jewellery
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Mei-jewellery is gevestigd op Voorweiden 11 te Waalwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent