Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Steggerda

Wil je weten welke bedrijven er in Steggerda zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Steggerda.

In Steggerda zoek ik een:

  St. Obligatiehouders Thuishuis Appelscha
  december 2017

  De stichting St. Obligatiehouders Thuishuis Appelscha is gevestigd op Pastoor Schuttestraat 18 te Steggerda en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  8395TNWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Beautystudio Marjan
  november 2017

  De onderneming Beautystudio Marjan is gevestigd op Pastoor Schuttestraat 16 te Steggerda en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  8395TNWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  S. Vaartjes Dienstverlening
  oktober 2017

  De onderneming S. Vaartjes Dienstverlening is gevestigd op Hendrik Deddenstraat 22 te Steggerda en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8395PXWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Energieco?peratie De Toekomst U.A.
  september 2017

  De onderneming Energieco?peratie De Toekomst U.A. is gevestigd op Pepergaweg 59 te Steggerda en is actief in de branche Handel in elektriciteit en in gas via leidingen.

  8395PBWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  SDW
  september 2017

  De vereniging SDW is gevestigd op Steggerdaweg 48 te Steggerda en is actief in de branche Politieke organisaties.

  8395PNWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  handelsonderneming Vels
  september 2016

  De vennootschap onder firma handelsonderneming Vels is gevestigd op Steggerdaweg 105 te STEGGERDA en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  8395PKWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  De Spierspecialist Jèthro van Leeuwen
  januari 2016

  De onderneming De Spierspecialist Jèthro van Leeuwen is gevestigd op Mulderstraat 5 te Steggerda en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen en paramedici.

  8395PZWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Vuist Mollenvanger
  april 2016

  De onderneming Vuist Mollenvanger is gevestigd op Pepergaweg 48A te STEGGERDA en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

  8395PDWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Natasja Leenderts
  april 2016

  De onderneming Natasja Leenderts is gevestigd op De Toekomst 15 te STEGGERDA en is actief in de branche Paardensport en maneges.

  8395RCWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  G-Aut
  februari 2016

  De onderneming G-Aut is gevestigd op Pastoor Schuttestraat 20 te STEGGERDA en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8395TNWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  MM Woodworks and Metal Art
  december 2015

  De onderneming MM Woodworks and Metal Art is gevestigd op Steggerdaweg 36 te STEGGERDA en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8395PNWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Hairstudio Suzan
  december 2015

  De onderneming Hairstudio Suzan is gevestigd op Cornelis Westerveldstr 14 te STEGGERDA en is actief in de branche Haarverzorging.

  8395PWWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  T t B Agrarische Dienstverlening
  juli 2015

  De onderneming T t B Agrarische Dienstverlening is gevestigd op Tjalling Nijkstraat 20A te STEGGERDA en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

  8395PVWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Dennis de Vries Dienstverlening
  mei 2015

  De onderneming Dennis de Vries Dienstverlening is gevestigd op Vaartweg 41 te STEGGERDA en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  8395RBWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Doen We
  februari 2015

  De onderneming Doen We is gevestigd op Steggerdaweg 86 te STEGGERDA en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

  8395PNWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Sara Kantoorondersteuning
  februari 2015

  De onderneming Sara Kantoorondersteuning is gevestigd op Mulderstraat 4-4 te STEGGERDA en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

  8395RAWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Tanja Schoonmaak Service
  januari 2015

  De onderneming Tanja Schoonmaak Service is gevestigd op De Toekomst 1 te STEGGERDA en is actief in de branche Overige reiniging.

  8395RCWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Dagbestedingscoach Baukje Peereboom
  januari 2015

  De onderneming Dagbestedingscoach Baukje Peereboom is gevestigd op Steggerdaweg 74 te STEGGERDA en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

  8395PNWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  WH-service
  januari 2015

  De onderneming WH-service is gevestigd op Ronde Menning 6 te STEGGERDA en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van overige transportmiddelen.

  8395TEWeststellingwerfSteggerdaSteggerda
  Kindercoach Jacqueline Koopmans
  januari 2015

  De onderneming Kindercoach Jacqueline Koopmans is gevestigd op Hendrik Deddenstraat 22 te STEGGERDA en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  8395PXWeststellingwerfSteggerdaSteggerda

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk