Bedrijven in Westerkoog

Wil je weten welke bedrijven er in Westerkoog zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Westerkoog.

Filter Filter

Dinsdag 28 februari 2023

FFTB Santino
Opgericht in Januari 2023

De onderneming FFTB Santino is gevestigd op Schoonekampzoom 14 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Bettersales
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Bettersales is gevestigd op Doktersland 12 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Nel van Roon
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Nel van Roon is gevestigd op Schoonekampzoom 18 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Heurter Dakwerken
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Heurter Dakwerken is gevestigd op Doktersland 22 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

CreaTom
Opgericht in Februari 2023

De onderneming CreaTom is gevestigd op Stokkenmolen 83 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Ajuga
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Ajuga is gevestigd op Baardspringer 7 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Dinsdag 14 februari 2023

Supplybrain B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Supplybrain B.V. is gevestigd op Mosterdzoom 72 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

FPA Holding N.V.
Opgericht in Juni 2001

De naamloze vennootschap FPA Holding N.V. is gevestigd op Verwerakker 78 te KOOG AAN DE ZAAN.

Maandag 13 februari 2023

AHB Taxi
Opgericht in November 2016

De onderneming AHB Taxi is gevestigd op Schoonekamp 6 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Donderdag 2 februari 2023

Card Caf?
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Card Caf? is gevestigd op Kraaijenkamp 5 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Amsterdam Evenements
Opgericht in Augustus 2011

De onderneming Amsterdam Evenements is gevestigd op Turfakker 36 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

JJ Publishing
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma JJ Publishing is gevestigd op Rozeboom 23 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Uitgeverijen van boeken.

De Sloper
Opgericht in Januari 2023

De onderneming De Sloper is gevestigd op Kopakker 24 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

Latexspuitenenmeer
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Latexspuitenenmeer is gevestigd op Mosakker 28 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Zorgmaatje aan Huis regio Zaanstad
Opgericht in December 2022

De onderneming Zorgmaatje aan Huis regio Zaanstad is gevestigd op Mosakker 40 te KOOG AAN DE ZAAN en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent