Vrijdag 4 Oktober | Pokerkampioenschap van Aalten

Vrijdag 4 oktober 2019

Partycentrum 't Noorden, Lichtenvoordsestraatweg 44, 7121RA Aalten

Dit spannende kampioenschap staat bekend als een recreatief maar fanatiek toernooi waar pokeraars uit de omgeving van Aalten graag aan deelnemen.

In samenwerking met het Open Nederlands Kampioenschap Poker organiseren wij jaarlijks het Pokerkampioenschap van Aalten. Ben je ouder dan 18 jaar en vind je het leuk om te pokeren dan kun je meedoen. Weet jij je te kronen tot de nieuwe ‘Pokerkampioen van Aalten’ en de bokaal mee naar huis te nemen?

Kun je nog niet zo goed pokeren?
Pokeren is heel makkelijk om te leren. Om een goede pokeraar te worden is het inschatten van je tegenstander en zijn kaarten heel belangrijk, als je denkt dat je tegenstanders beter zijn dan jij dan moet je je speelstijl hierop aanpassen. Vaak betekent dit (nog) minder handen spelen om het maximale eruit te kunnen halen. Als jij denkt dat je beter bent dan je tegenstander, dan kun je hier van profiteren door vaker tegen ze te bluffen of meer chips van te winnen indien jij de beste hand hebt. Hier vind je meer informatie over de te spelen poker handen!

Je kunt het snelst vooruitgang boeken in poker als je goed oplet aan tafel. Vooral als je zelf niet in de hand zit heb je uitgebreid de tijd en de gelegenheid om de andere spelers aan tafel te observeren. De informatie die jij hebt opgestoken over je tegenstander(s) kan later weer van pas komen als je tegen ze speelt.

Word jij de nieuwe pokerkampioen van Aalten?
Het pokerkampioenschap van Aalten wordt jaarlijks bij ons georganiseerd. Deelname kan vanaf 18 jaar en kost slechts €12,50. Het toernooi wordt gespeeld met de poker variant Texas Holdem. Dit is de meest eenvoudige en populaire poker spelvorm die er te leren valt.

Je kan bij het pokerkampioenschap van Aalten drie verschillende prijzen winnen. Als je bij de beste 10% eindigt win je een wildcard. Een wildcard is een halve- halve finale ticket. Wanneer je bij een ander poker kampioenschap in de buurt ook een wildcard weet te winnen, heb je 2 wildcards. 2 wildcards staan gelijk aan één halve finale plek.

Indien je bij de beste 5% eindigt krijg je direct een plek in de halve finales. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar je kan ook een directe plek in de finale bemachtigen. Dan moet je het toernooi winnen. Indien er meer dan 80 deelnemers zijn, zal ook de nummer 2 zich direct kwalificeren voor de landelijke finale.

Word als Nederlands Kampioen een jaar lang gesponsord!
Bij de landelijke finale van het Open Nederlands Kampioenschap Poker lopen scouts rond. Deze scouts kijken welk pokertalent het opvallend goed doet. Indien jij jezelf in de kijker weet te spelen dan maak je kans om een jaar lang gesponsord te worden door het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Je mag dan met Team ONK Poker diverse toernooien door Europa spelen. Één van de teamleden, Ruurd Nauta, wist in het verleden meer dan €40.000,- aan prijzen te winnen als gesponsord lid van team ONK Poker. Wie weet begint jouw professionele pokercarriére wel bij het Pokerkampioenschap van Aalten!

Meer informatie over dit evenement vind je hier

Bekijk alle evenementen in Verspreide huizen Dale

Meer meldingen in deze omgeving

Melding ongeval Ringweg Aalten
112 melding
Woensdag 2 oktober 2019 om 13:27
Ringweg , Aalten

Aalten wil dat Ringweg N318 snel veiliger wordt na dodelijk ongeval -.

Voetganger (78) overleden na aanrijding met vrachtwagen in Aalten.
112 melding
Zaterdag 28 september 2019 om 20:03
Ringweg , Aalten

Een 78-jarige man uit Aalten is vrijdag aan het einde van de middag overleden na een aanrijding met een vrachtwagen. Dat gebeurde op de Ringweg N318.

Meer nieuws - VIDEO | Aaltenaar (78) dood door ongeval op beruchte kruising In Aalten is vrijdagmiddag een.
112 melding
Vrijdag 27 september 2019 om 21:50
Ringweg , Aalten

In Aalten is vrijdagmiddag een 78-jarige man uit Aalten om het leven gekomen door een verkeersongeval op de ringweg N318.

Meer nieuws - Aaltenaar (78) dood door ongeval op beruchte kruising In Aalten is vrijdagmiddag een.
112 melding
Vrijdag 27 september 2019 om 19:54
Ringweg , Aalten

In Aalten is vrijdagmiddag een 78-jarige man uit Aalten om het leven gekomen door een verkeersongeval op de ringweg N318.

Meer nieuws - Dode door ongeval op beruchte weg in Aalten In Aalten is vrijdagmiddag een.
112 melding
Vrijdag 27 september 2019 om 18:50
Ringweg , Aalten

In Aalten is vrijdagmiddag een persoon om het leven gekomen door een verkeersongeval op de ringweg N318. De gemeenteraad besloot vorige week nog om geen fietsbrug aan te leggen op de onheilsplek.

Melding aanrijding Ringweg Aalten
112 melding
Vrijdag 27 september 2019 om 18:40
Ringweg , Aalten

Persoon komt om het leven na aanrijding ringweg N318 in Aalten .

Man (78) overleden na ongeval op beruchte kruising in Aalten.
112 melding
Vrijdag 27 september 2019 om 18:22
Ringweg , Aalten

AALTEN - Een 78-jarige man uit Aalten is vrijdagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de ringweg N318 bij Aalten.

Man (78) overleden na ongeval op beruchte kruising in #Aalten.
112 melding
Vrijdag 27 september 2019 om 18:22
Ringweg , Aalten

AALTEN - Een 78-jarige man uit Aalten is vrijdagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de ringweg N318 bij Aalten.

Persoon overleden na ongeval op beruchte kruising in Aalten.
112 melding
Vrijdag 27 september 2019 om 18:19
Ringweg , Aalten

AALTEN - Een persoon is vrijdagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de ringweg N318 bij Aalten.

Voetganger (78) overleden na aanrijding met vrachtwagen in Aalten.
112 melding
Vrijdag 27 september 2019 om 18:14
Ringweg , Aalten

AALTEN - Een 78-jarige man uit Aalten is vrijdag aan het einde van de middag overleden na een aanrijding met een vrachtwagen. Dat gebeurde op de Ringweg N318.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Verspreide huizen Dale

Instellen

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement