Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

IVN Laarbeek houdt wandeling in het Gerecht

Zondag 13 januari 2019

Goorloop, Pater de Leeuwstraat 49, 5741EE Beek En Donk

Het IVN Laarbeek houdt een wandeling, die voor iedereen toegankelijk is, op zondag 13 januari in en langs de bossen van de Boerdonkse Kampen en de Hei, in het noorden van de gemeente Laarbeek.

De wandeling begint om 10.00 uur aan het einde van de Pater de Leeuwstraat bij de brug over de Goorloop. Hier kan men lekker uitwaaien langs gevarieerde bomenlanen en wordt onder meer aandacht besteedt aan de waterhuishouding en aan diersporen. Een groot deel van het natuurgebied ligt tegenwoordig in de gemeente Meierijstad en is behalve onder de naam het Gerecht ook onder de namen het Lijnt en de Hei bekend. Dit is een eenzaam gebied met voornamelijk in de 20e eeuw op rabatten aangelegd bos. Vele soorten planten en bomen komen hier voor, onder meer dubbelloof, de Servische spar, de Reuzenzilverspar en de Weymouthden, bekend om zijn kegels met heerlijk geurende hars, die sommigen in het bad doen. In deze bossen, waar het dode hout vaak blijft liggen, voelen dieren als reeën, eekhoorns en vossen zich goed thuis, en ook vogels als de boomkruiper, de boomklever, het goudhaantje, het winterkoninkje, de zwarte specht en vele andere, terwijl men in deze tijd op de graslanden aan de randen van de bossen ook kans heeft op kramsvogels en koperwieken.

Waarschijnlijk wordt er flink doorgestapt om dit gebied te verkennen. Er wordt wel geadviseerd om laarzen of hoge schoenen aan te doen. De wandeling duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Meer informatie over dit evenement vind je hier

Bekijk alle evenementen in Donk

Meer meldingen in deze omgeving

Brandweer naar Heesweg in Beek en Donk
112 melding
Vrijdag 17 mei 2013 om 12:04
Heesweg 100, Beek en Donk

Op 17 mei 2013 om 12:03 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Heesweg 100 te Beek en Donk.

Gemeente Laarbeek - het instellen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken - aan de Vuurdoorn in Beek en Donk
Bekendmaking
Woensdag 9 januari 2019
De Vuurdoorn 17, 5741DP Beek en Donk

Gemeente Laarbeek - het instellen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken - aan de Vuurdoo...

Nico Bijkerke
Nieuw bedrijf
Januari 2019
Beukenlaan 12, 5741DK Beek en Donk

De onderneming Nico Bijkerke is gevestigd op Beukenlaan 12 te Beek en Donk en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Statera Praktijk voor Osteopathie
Nieuw bedrijf
Januari 2019
Kapelstraat 37, 5741CB Beek en Donk

De onderneming Statera Praktijk voor Osteopathie is gevestigd op Kapelstraat 37 te Beek en Donk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Gemeente Laarbeek - VERKEERSBESLUIT IN VERBAND MET HET INSTELLEN VAN EEN GEHANDICAPTENPARKEERPLAATS OP KENTEKEN - AAN DE EIKENLAAN IN BEEK EN DONK
Bekendmaking
Vrijdag 21 december 2018
Eikenlaan 20, 5741DA Beek en Donk

Gemeente Laarbeek - VERKEERSBESLUIT IN VERBAND MET HET INSTELLEN VAN EEN GEHANDICAPTENPARKEERPLAA...

Woning Hamelijnckhof 2 Beek en Donk
Binnenkijken bij
Woensdag 21 november 2018
Hamelijnckhof 2, 5741BD Beek en Donk

Het adres van deze woning uit 2017 is Hamelijnckhof 2 te Beek en Donk. Het pand heeft 5 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 265.000.

RED-O Development B.V.
Nieuw bedrijf
November 2018
Nachtegaallaan 2, 5741KC Beek en Donk

De besloten vennootschap RED-O Development B.V. is gevestigd op Nachtegaallaan 2 te Beek en Donk en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

RED-O Holding B.V.
Nieuw bedrijf
November 2018
Nachtegaallaan 2, 5741KC Beek en Donk

De besloten vennootschap RED-O Holding B.V. is gevestigd op Nachtegaallaan 2 te Beek en Donk en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Thijsje B.V.
Nieuw bedrijf
November 2018
De Wingerd 7, 5741DH Beek en Donk

De besloten vennootschap Thijsje B.V. is gevestigd op De Wingerd 7 te Beek en Donk en is actief in de branche Financiële holdings.

Cedrus Holding B.V.
Nieuw bedrijf
November 2018
Nachtegaallaan 2, 5741KC Beek en Donk

De besloten vennootschap Cedrus Holding B.V. is gevestigd op Nachtegaallaan 2 te Beek en Donk en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Donk

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?