Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Luyksgestel

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Luyksgestel. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 21 maart 2018

  Bkg Groep B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 20 maart 2018

  Op 20 maart 2018 is het faillissement uitgesproken van Bkg Groep B.V.. Het insolventienummer is F.01/18/69. Bkg Groep B.V. is gevestigd in Luyksgestel. Bkg Groep B.V. is actief in de branche Financiële instellingen.

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel » 5575CD
  Tcs Poedercoating B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 20 maart 2018

  Op 20 maart 2018 is het faillissement uitgesproken van Tcs Poedercoating B.V.. Het insolventienummer is F.01/18/70. Tcs Poedercoating B.V. is gevestigd in Luyksgestel. Tcs Poedercoating B.V. is actief in de branche Industrie.

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel » 5575CD

  Woensdag 24 oktober 2012

  Sleuvenhakbedrijf Verkerk
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 23 oktober 2012

  Op 23 oktober 2012 is het faillissement uitgesproken van Sleuvenhakbedrijf Verkerk. Het insolventienummer is F.01/12/970. Sleuvenhakbedrijf Verkerk is gevestigd in Luyksgestel. Sleuvenhakbedrijf Verkerk is actief in de branche Bouwnijverheid.

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel » 5575AA

  Woensdag 2 februari 2011

  Spott Licht & Geluid
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 1 februari 2011

  Op 1 februari 2011 is het faillissement uitgesproken van Spott Licht & Geluid. Het insolventienummer is F.01/11/100. Spott Licht & Geluid is gevestigd in Luyksgestel. Spott Licht & Geluid is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel » 5575AA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Luyksgestel

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?