Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Beuningen-Olden Tempel

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Beuningen-Olden Tempel. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 15 augustus 2012

  Grand Café De Opschepper Bv Io
  Laatste wijziging faillissement maandag 13 augustus 2012

  Op 13 augustus 2012 is de surseance uitgesproken van Grand Café De Opschepper Bv Io. Het insolventienummer is S.05/12/16. Grand Café De Opschepper Bv Io is gevestigd in Beuningen. Grand Café De Opschepper Bv Io is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Beuningen » Beuningen » Beuningen Olden Tempel » 6641MA

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?