Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Nunspeet-Zuid

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Nunspeet-Zuid. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Donderdag 31 december 2015

  Basinck Bv
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 29 december 2015

  Op 29 december 2015 is het faillissement uitgesproken van Basinck Bv. Het insolventienummer is F.05/15/987. Basinck Bv is gevestigd in Nunspeet. Basinck Bv is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Nunspeet » Nunspeet » Nunspeet-Zuid » 8071PA

  Vrijdag 28 maart 2014

  Ht Consulting Bv
  Laatste wijziging faillissement vrijdag 28 maart 2014

  Op 28 maart 2014 is het faillissement uitgesproken van Ht Consulting Bv. Het insolventienummer is F.09/14/244. Ht Consulting Bv is gevestigd in Nunspeet. Ht Consulting Bv is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Nunspeet » Nunspeet » Nunspeet-Zuid » 8072PT

  Vrijdag 14 maart 2014

  Fjmc Bv
  Laatste wijziging faillissement vrijdag 14 maart 2014

  Op 14 maart 2014 is het faillissement uitgesproken van Fjmc Bv. Het insolventienummer is F.08/14/229. Fjmc Bv is gevestigd in Nunspeet. Fjmc Bv is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Nunspeet » Nunspeet » Nunspeet-Zuid » 8072PT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nunspeet-Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?