Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Het Zand

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Het Zand. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 30 december 2015

  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 29 december 2015

  Op 29 december 2015 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.10/15/849. Natuurlijk persoon is gevestigd in Ridderkerk. Natuurlijk persoon is actief in de branche Bouwnijverheid.

  Ridderkerk » Het Zand » Het Zand » 2986AB

  Woensdag 12 juni 2013

  Den Boer Kantoorinrichters
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 11 juni 2013

  Op 11 juni 2013 is het faillissement uitgesproken van Den Boer Kantoorinrichters. Het insolventienummer is F.10/13/579. Den Boer Kantoorinrichters is gevestigd in Ridderkerk. Den Boer Kantoorinrichters is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Ridderkerk » Het Zand » Het Zand » 2984EH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Het Zand

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?