Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Blaricum

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Blaricum gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Blaricum 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Blaricum

Vanmorgen

Nieuw bedrijf VALU B.V.
Nieuw bedrijf   9 uur en 18 minuten geleden

De besloten vennootschap VALU B.V. is gevestigd op Ravenlaan 21 te Blaricum en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Nieuw bedrijf NVG Holding B.V.
Nieuw bedrijf   9 uur en 20 minuten geleden

De besloten vennootschap NVG Holding B.V. is gevestigd op Ravenlaan 21 te Blaricum en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Meer nieuwe bedrijven vanmorgen

Er zijn nog meer nieuwe bedrijven gevonden.

Bekijken alle nieuwe bedrijven

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?