Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Midlum

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Midlum gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Midlum 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Midlum

Vrijdag 15 december 2017

Nieuw bedrijf Xi? Foods B.V.
Nieuw bedrijf   Vrijdag 15 december 2017

De besloten vennootschap Xi? Foods B.V. is gevestigd op De Finne 22 te Midlum en is actief in de branche Groothandel in vis, schaal- en weekdieren.

Woensdag 12 juli 2017

Nieuw bedrijf Zebdos
Nieuw bedrijf   Woensdag 12 juli 2017

De onderneming Zebdos is gevestigd op Beatrixlaan 1 te Midlum en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Zondag 18 juni 2017

Woning Middelstein 12 Midlum
Binnenkijken bij   Zondag 18 juni 2017 om 04:35

Het adres van deze woning uit 1994 is Middelstein 12 te Midlum. Het pand heeft een oppervlakte van 125m² en een perceeloppervlakte van 345m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 212.500.

Maandag 13 maart 2017

Nieuw bedrijf BFA Bosma Financieel Advies
Nieuw bedrijf   Maandag 13 maart 2017

De onderneming BFA Bosma Financieel Advies is gevestigd op Harlingerstraatweg 35 te Midlum en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

Maandag 1 augustus 2016

Nieuw bedrijf Patrick Attema
Nieuw bedrijf   Maandag 1 augustus 2016

De onderneming Patrick Attema is gevestigd op Frittemastraat 19 te MIDLUM en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Midlum

Instellen

Feiten en statistieken Midlum

Aantal inwoners Midlum
535
Waarvan 65+
110 (20.6%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
50 (9.3%)
Meer weetjes en statistieken over Midlum
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?