Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Oranje Nassau

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Oranje Nassau gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Oranje Nassau 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Oranje Nassau

Maandag 31 december 2018

Nieuw bedrijf MT&FCare B.V.
Nieuw bedrijf   Maandag 31 december 2018 om 08:58

De besloten vennootschap MT&FCare B.V. is gevestigd op Hofdijck 51 te Oegstgeest en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Nieuw bedrijf Adpau B.V.
Nieuw bedrijf   Maandag 31 december 2018 om 08:32

De besloten vennootschap Adpau B.V. is gevestigd op Prinsenlaan 27 te Oegstgeest en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

Nieuw bedrijf SkySense B.V.
Nieuw bedrijf   Maandag 31 december 2018 om 08:19

De besloten vennootschap SkySense B.V. is gevestigd op Juffermansstraat 72 te Oegstgeest en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oranje Nassau

Instellen

Feiten en statistieken Oranje Nassau

Aantal inwoners Oranje Nassau
4.230
Waarvan 65+
965 (22.8%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
905 (21.4%)
Meer weetjes en statistieken over Oranje Nassau
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?