Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Bosscheweg

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Bosscheweg gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Bosscheweg 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Bosscheweg

Zondag 30 september 2018

Woning Bosscheweg 113 Tilburg
Binnenkijken bij   Zondag 30 september 2018 om 07:38

Het adres van deze woning uit 1972 is Bosscheweg 113 te Tilburg. Het pand heeft een oppervlakte van 215m² en een perceeloppervlakte van 929m² en heeft 8 kamers kamers waarvan 6 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 669.000.

Zaterdag 8 september 2018

Woning Bosscheweg 8 Tilburg
Binnenkijken bij   Zaterdag 8 september 2018 om 04:12

Het adres van deze woning uit 1989 is Bosscheweg 8 te Tilburg. Het pand heeft een oppervlakte van 195m² en een perceeloppervlakte van 1873m² en heeft 6 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 795.000.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bosscheweg

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?