Nieuws over Beesel

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Beesel. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter

Vrijdag 5 april 2019

Geen resultaat zoekactie stoffelijk overschot Marjo Winkens
Politienieuws
Vrijdag 5 april 2019 om 16:22

Beesel - De politie is afgelopen maandagochtend gestart met een zoekactie in een bosperceel/tuin aan de Kerstenbergweg in Beesel. Dit naar aanleiding van een tip die door het cold case-team is ontvangen. Nadat deze nieuwe informatie verder onderzocht werd, ontstond het vermoeden dat het stoffelijk overschot van Marjo Winkens mogelijk begraven zou zijn in de eerder genoemde locatie in Beesel. De afgelopen week heeft de politie elke dag gezocht, maar dit is helaas zonder resultaat gebleven.

Beesel > Beesel > Beesel

Donderdag 4 april 2019

Extra materieel ingezet bij graafwerkzaamheden
Politienieuws
Donderdag 4 april 2019 om 15:36

Beesel - Bij de zoekactie in het kader van het onderzoek naar de verdwijning van Marjo Winkens zal vrijdag extra materieel ingezet worden.

Beesel > Beesel > Beesel

Maandag 1 april 2019

Veel gestelde vragen over zoekactie vermiste Marjo Winkens
Politienieuws
Maandag 1 april 2019 om 13:37

Beesel - Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen over de grote zoekactie gestart op de Kerstenbergweg. Deze zoekactie maakt onderdeel uit van het onderzoek naar de verdwijning van Marjo Winkens. Deze destijds 17-jarige Schimmertse verdween in de nacht van 1 op 2 september 1975 na een bezoek aan de Sint Rosakermis in Sittard. De zaak wordt inmiddels beschouwd als een cold case en is nieuw leven ingeblazen nadat de politie een interessante tip ontving.

Beesel > Beesel > Beesel
Politie zoekt naar Marjo Winkens
Politienieuws
Maandag 1 april 2019 om 08:09

Beesel - De politie is maandagochtend een grote zoekactie gestart op de Kerstenbergweg. Deze zoekactie maakt onderdeel uit van het onderzoek naar de verdwijning van Marjo Winkens. Deze destijds 17-jarige Schimmertse verdween in de nacht van 1 op 2 september 1975 na een bezoek aan de Sint Rosakermis in Sittard. De zaak wordt inmiddels beschouwd als een cold case en is nieuw leven ingeblazen nadat de politie een interessante tip ontving.

Beesel > Beesel > Beesel

Maandag 11 februari 2019

Politie onderzoekt ongeval letsel
Politienieuws
Maandag 11 februari 2019 om 22:19

Beesel - De politie onderzoekt een ongeval waarbij een busje tegen een trein aanreed.Een persoon raakte hierbij gewond.

Beesel > Beesel > Beesel

Donderdag 6 september 2018

Bejaarde vrouw lichtgewond bij woninginbraak
Politienieuws
Donderdag 6 september 2018 om 15:49

Beesel - Op donderdagochtend 6 september 2018 werd een bejaarde vrouw slachtoffer van een woninginbraak met geweld aan het Mariaplein. Bij deze inbraak werd door de dader sieraden en geld buit gemaakt. De man had zich via het openbreken van het sleutelkastje toegang verschaft tot de woning waar hij door de bewoonster werd overlopen. De politie maakte nog een zoekslag, echter de verdachte werd niet meer aangetroffen.

Beesel > Beesel > Beesel

Maandag 2 februari 2015

Politie Venlo/Beesel verandert dienstverlening
Politienieuws
Maandag 2 februari 2015 om 14:53

Beesel/Venlo - Het politieteam Venlo/Beesel breidt de voorziening voor het doen van aangifte in het gemeentehuis van Beesel uit. Met ingang van 1 maart 2015 is op het Politieservicepunt aan het Raadhuisplein 1 in Reuver, de mogelijkheid om van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur op afspraak aangifte te doen. Daarnaast nemen politiemedewerkers bij mensen thuis aangifte op van ernstige misdrijven. Aangevers die minder mobiel zijn, krijgen ook deze mogelijkheid aangeboden. Zij kunnen dit in hun eerste contact met de politie aangeven.

Beesel > Beesel > Beesel

Donderdag 9 oktober 2014

Bewoners aangehouden op verdenking bezit en handel harddrugs
Politienieuws
Donderdag 9 oktober 2014 om 09:20

Beesel - Twee bewoners van een woning aan de Vossenberg zijn woensdag aangehouden, nadat er in hun woning een grote hoeveelheid drugs werd aangetroffen.

Beesel > Beesel > Beesel

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Beesel

Instellen

Meer nieuws in Beesel

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement