Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Luyksgestel

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Luyksgestel. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Luyksgestel op onderwerp:

  Maandag 12 september 2016

  Brandstofdief aangehouden
  Politienieuws
  Maandag 12 september 2016 om 15:31

  Luyksgestel - De politie hield zondagavond 11 september omstreeks 19.15 uur op de Zoeferbeemd een 38-jarige man uit Valkenswaard aan. Hij wordt verdacht van (poging) brandstofdiefstal, weggenomen uit een voertuig dat geparkeerd stond op een naastgelegen perceel, vlakbij de brandweerkazerne.

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Luyksgestel

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?